Open Nav

Over ons

"Maximaal overzicht met minimale inspanning"

Urenregistratie kan sneller, innovatiever en eenvoudiger, zodat jij je bezig kunt houden met zaken die er echt toe doen. Daar zorgen we voor bij TimeChimp.

TimeChimp is eind 2015 opgericht door Wouter Baltus en Fred Al. Zij zagen dat urenregistratie altijd zeer omslachtig, tijdrovend en onoverzichtelijk was. Daarom ontwikkelden zij, met hun jarenlange ervaring in de IT, software die urenregistratie en bedrijfsadministratie simpel en inzichtelijk maakt. Wat begon als startup, is inmiddels uitgegroeid tot een snelgroeiende organisatie. Inmiddels bedient TimeChimp duizenden klanten, van zzp tot grote bedrijven. Op onze locatie in Amsterdam zijn we dagelijks bezig met innoveren en ontwikkelen, om urenadministratie elke dag eenvoudiger en intuïtiever te laten zijn.

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen met klanten, maar ook onderling. We dagen elkaar uit voor een potje tafelvoetbal om de onderlinge sfeer goed te houden. Dit bevordert niet alleen het werkplezier, maar ook de energie om elke dag weer te knallen.

Innovatief

Gebruikersvriendelijkheid een eenvoud staat bij ons centraal. We streven ernaar dat het registreren van je uren, ritten of uitgaven en het bijhouden van je projecten steeds minder tijd kost. Daarom voeren we de nieuwste ontwikkelingen door in ons product. Zo kunnen we je steeds weer verrassen en verder helpen met onze oplossing.

Dynamisch

Door ons jonge team waait er elke dag weer een frisse wind door ons pand. We zijn flexibel en zitten niet graag stil. We zijn gedreven en blijven graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Liever zijn we iedereen en onszelf een stapje voor, want stilstand is achteruitgang.

 

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start