TimeChimp Subverwerkers

Om een goede service mogelijk te maken voor al onze klanten hebben we een samenwerking met een aantal partijen. Bij grotendeels van deze partijen worden jouw persoonsgegevens opgeslagen. Volgens de AVG worden deze partners aangemerkt als subverwerkers. Zie hier onze verwerkersovereenkomst.

We hebben met al onze subverwerkers een overeenkomst dat zij jouw persoonsgegevens veilig verwerken en jouw privacy hierbij gewaarborgd is.

Microsoft
We hebben onze services ondergebracht bij Microsoft Azure. Deze datacenters zijn gevestigd in Amsterdam en de back-up bevindt zich in Ierland. Microsoft zorgt o.a. voor de beveiliging, automatisch backups, firewall en beschermt jouw gegevens tegen onder andere diefstal en hard- en softwareproblemen.

SendGrid
SendGrid wordt gebruikt voor het verzenden van alle e-mails vanuit TimeChimp, inclusief e-mails voor het goedkeuren, facturen en offertes. De data worden opgeslagen in de datacenters van Microsoft Azure in Nederland. De back-up bevindt zich in Ierland.

Intercom
Intercom wordt gebruikt voor de chatfunctie tussen onze medewerkers en onze klanten. Hierin worden de naam, emailadres en optioneel telefoonnummer opgeslagen. Hun data staat op Amazon Web Services (AWS).

Stripe
Stripe verzorgd de abonnement facturatie naar onze klanten toe. De data wordt opgeslagen in Stripe is naam, emailadres, factuuradres en optioneel telefoonnummer. Hun data staat op Amazon Web Services (AWS).

Auth0
Een deel van de authenticatie voor het inloggen op TimeChimp verloopt via Auth0. Auth0 verzorgt het inlogproces door gebruik van de gebruikersnaam en het wachtwoord. De data worden opgeslagen op europese servers (Duitsland) en de back-up bevindt zich in Ierland.

Sentry
Sentry wordt gebruikt voor het verzamelen van foutmeldingen die optreden in Applicatie. De data bevatten het e-mailadres, de technische bedrijfs ID en de betreffende foutmelding. De data worden opgeslagen op beveiligde servers van Amazon Web Services in Virginia (VS). Zij voldoen aan de regelgeving van EU-U.S. Privacy Shield.

HubSpot
HubSpot is onze CRM waarin de contactgegevens van onze klanten bewaren. Het gaat hierbij om de naam, emailadres en optioneel telefoonnummer. Deze data wordt opgeslagen op Amazon Web Services (AWS) in de United States East region.

Feedback Company
Voor het plaatsen van klantreviews maken we gebruik van Feedback Company. Via de website van Feedback Company is het mogelijk om reviews te schrijven over TimeChimp. De verwerking van gegevens bestaat uit de naam en het e-mailadres.

ClockAssist

Voor de TimeChimp Tracker maken we gebruik van ClockAssist. We verwerken de organisatie naam, voornaam en achternaam. Niet het e-mailadres. Verder worden ook alle activiteiten van de gebruiker (wanneer ze de tracker actief hebben) opgeslagen bij ClockAssist. ClockAssist is ISO 27001 gecertificeerd.

 

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape