Urenregistratie voor de Bouw & Infra

TimeChimp is dé perfecte tool voor urenregistratie in de bouw. Registreer makkelijk en snel je gewerkte uren in de mobiele app of op je laptop, waar je ook bent. Met een paar simpele klikken heb je onderweg je uren al geregistreerd. Easy does it!

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden

Altijd en overal je uren registreren via onze app

Inzicht in projecten

Al je projecten overzichtelijk bij elkaar. Zie de voortgang, budgetten, planning en meer in één oogopslag terug.

Altijd bij de hand

Met TimeChimp houd je altijd en overal jouw uren bij, zonder dat je de complete administratie hoeft mee te nemen.

Makkelijk in gebruik

Bij TimeChimp draait alles om eenvoud. Ga direct van start met registreren via onze gebruiksvriendelijke tool en app.

App voor iOS en Android

De app is beschikbaar op diverse smartphones, zoals bijvoorbeeld iPhone, Samsung, HTC of LG.

Handige functionaliteiten

Projectmanagement tool

Lees meer
Lees meer over Projectmanagement tool

Verlofregistratie

Lees meer
Lees meer over Verlofregistratie

Prikklok

Lees meer
Lees meer over Prikklok

Easy does it.

Bespaar tijd en creëer overzicht binnen je organisatie met TimeChimp. Snel en eenvoudig via onze handige app  en slimme tool. Ideaal voor de bouw & infra!

Top right shape
Bottom left shape

Wat klanten zeggen

Gerard

Projectmanager, Bam Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Lees meer over Gerard
Björn Schoeberichts

Architect, Huizenhoog Architecten

Super klantenservice, die zelfs een hulpfilmpje maakt als je ergens echt niet uit komt. En verder het gemak. Het programma is clean, makkelijk in gebruik, en ook de satelliet-apps voor medewerkers werken super simpel.

Lees meer over Björn Schoeberichts

Maart 03, 2020

8 voordelen van TimeChimp in de bouw

Het gebruik van TimeChimp in de bouw maakt urenregistratie eenvoudig én overzichtelijk.

Lees meer over 8 voordelen van TimeChimp in de bouw
Perfecte periode voor een proefabonnement
 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

 • Hoe bereken je de abonnementsprijs?

  Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

  Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

 • Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

  Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

 • Hebben jullie ook speciale prijzen?

  We hebben 4 pakketten beschikbaar: Basic, Business, Professional en Enterprise. De prijs wordt bepaald per gebruiker per maand, en als je kiest voor jaarlijkse facturatie krijg je korting op de gebruikersprijs. Als je meer dan 50 gebruikers hebt, dan val je onder het Enterprise-pakket en kunnen we een offerte op maat voor je maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via sales@timechimp.com voor meer informatie. Ons team staat voor je klaar!

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape