Urenregistratie die werkt. Easy does it.

Minimale inspanning met maximaal overzicht. De ideale flow van urenregistratie tot facturatie. Alles op één plek.

Een illustratie die laat zien dat uren die geschreven worden kunnen worden goedgekeurd door de manager

Waarom kies je voor TimeChimp?

Makkelijk te gebruiken

Bij TimeChimp draait alles om eenvoud. Je kunt direct van start met urenregistratie, verlofregistratie en roostering via onze handige tool.

Snel inzicht

Krijg real time inzicht in urenregistratie, status van projecten, ziekte en verlof, facturatie en nog veel meer. Zo voorkom je verrassingen.

Handige workflows

Koppel TimeChimp met andere tools zoals je boekhoudpakket of payrolling en versimpel je workflow.

Jij staat centraal

We helpen je graag! Ons customer success team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te ondersteunen.

Enterprise-grade security

Bij TimeChimp nemen we de beveiliging en privacy van jouw gegevens serieus. Daarom zorgen we voortdurend dat onze systemen en workflows voldoen aan de hoogste Europese normen.

Meer over beveiliging bij TimeChimp
een logo van GDPREen logo van ISO 27001Een logo van servers in de eu

08.00

Altijd inzicht in je urenregistratie

Registreer makkelijk uren, ritten en uitgaven via de tool. Waar en wanneer je wil. Zo heb je altijd een kloppende administratie en hebben jij en je team meer tijd voor het échte werk. Easy does it.

Een illustratie die laat zien dat men zowel met de desktop app, als met de mobiele app en met de prikklok uren kan registreren
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je project met timechimp nooit uit de hand loopt

12:00

Beheer eenvoudig je projecten

Monitor jouw projecten real time via onze heldere dashboards en stuur tijdig bij wanneer nodig. Via de uitgebreide budgetteer en facturatie mogelijkheden kun je elk project kwijt binnen TimeChimp. Koppel eenvoudig medewerkers en taken aan projecten en schrijf naast uren ook uitgaven en ritten op een project.

Meer over projectmanagement

15:00

Beheer je medewerkers en plan vooruit

Maak gebruik van de verschillende HRM functionaliteiten binnen TimeChimp en houd automatisch zaken bij als ziekte, verlof en overuren. Plan medewerkers in om te zien waar nog ruimte is, en voeg uren van je rooster met een paar klikken toe aan je urenregistratie.

Meer over personeelsplanning
Een illustratie die laat zien dat men eenvoudig een shift kan verplaatsen en verwijderen als deze niet uitkomt met de ingestelde beschikbaarheid van een medewerker
Een illustratie die laat zien dat uren die op een factuur staan verzonden worden naar de "inbox" van de klant

18:00

Facturatie hoeft niet moeilijk te zijn

Maak snel en simpel offertes en facturen aan voor jouw klanten en verstuur ze direct. Met TimeChimp heb je de volledige financiële administratie op orde en altijd bij de hand!

Meer over facturatie
Een illustratie die laat zien dat timechimp het middenpunt is van je werkzaamheden en eenvoudig koppelt met andere tools

Synchroniseer
gegevens via onze handige koppelingen

Synchroniseer eenvoudig klantgegevens en hou je boekhouding altijd op orde met onze slimme koppelingen. Maak facturen aan op basis van je urenregistratie, uitgaven en ritten, en stuur deze direct door naar de klant. Met slechts een paar muisklikken!

Meer over integraties

Maak uren registreren nóg makkelijker

De automatische TimeChimp Tracker

We brengen je werkdag automatisch in kaart terwijl jij je op je werk focust. Het perfecte geheugensteuntje van je werkzaamheden voor vandaag. Lees meer over hoe TimeChimp Tracker te werk gaat en activeer nu!

Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe de timechimp tracker uren bijhoud

Urenregistratie was nog nooit zo makkelijk

Als bedrijf heb je te maken met veel administratie. TimeChimp maakt dat eenvoudiger en efficiënter. Met onze urenregistratie tool regel je onder andere je uren registreren, verlof en overuren, project management en nog veel meer. Zo heb je altijd grip op je organisatie.

Tijd registreren

Eenvoudige urenregistratie, ook via onze handige app. Je administratie altijd bij de hand.

Lees meer

Ritten registreren

Altijd een kloppende rittenregistratie zonder moeite. Automatiseer met GPS tracking.

Lees meer

Projecten

Bekijk in één oogopslag de real time status van projecten & budgetten en stuur bij waar nodig.

Lees meer

Facturen

Factureer makkelijk je uren, uitgaven en ritten. Met TimeChimp is factureren easy peasy.

Lees meer

Planning

Maak met de planningstool een sluitende personeelsplanning. Zo weet je precies wie wanneer werkt en sta je niet voor verrassingen.

Lees meer

Offertes

Stel offertes op en stuur ze direct naar je potentiële klant. Je klant kan de offerte digitaal goedkeuren en tekenen, wel zo handig!

Lees meer

Goedkeuren

Met onze handige goedkeuringsflows is uren goedkeuren geen vervelende klus meer. Zo gedaan!

Lees meer

HRM

Houd verlof- en overuren bij, check ziekteverzuim, ken (automatisch) toeslagen toe en meer met de uitgebreide HRM modules.

Lees meer

Onze gebruikers over urenregistratie met TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Kevin de Heer
Kevin de Heer
Manager Finance,
Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Roderick Koster
Manager Finance & Control
Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Gerard
Projectmanager
BAM Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Veelgestelde vragen over urenregistratie

Wat is urenregistratie?

Urenregistratie is, zoals de naam al zegt, het registreren van (gewerkte) uren. Dit doe je om overzicht te hebben en te houden van lopende projecten, maar ook voor de (salaris)administratie en om in aanmerking te komen voor bepaalde belastingvoordelen of subsidie. De Belastingdienst stelt hier zelfs bepaalde eisen voor.

Is urenregistratie bijhouden wettelijk verplicht?

Een urenregistratie bijhouden is niet verplicht, maar wel heel verstandig. Het geeft je inzicht in je gewerkte uren. De urenverantwoording kun je gebruiken richting klanten of opdrachtgevers. Zo’n uren overzicht maakt duidelijk wat je wanneer hebt gedaan. Lees meer op de website van het KVK.

Wat wordt bedoeld met het urencriterium?

Als ondernemer ben je verplicht om jaarlijks 1225 of meer uren te besteden aan je eigen bedrijf. Alleen als je dit urencriterium haalt, kom je in aanmerking voor bepaalde belastingvoordelen. Het aantal uren dat je moet besteden aan je onderneming geldt per kalenderjaar. Start je in juli je bedrijf? Dan moet je ook in dat jaar 1225 uur in je bedrijf stoppen om aan het urencriterium van de Belastingdienst te voldoen. Lees meer in ons blog.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo