Testimonial van Bureau Tint

  • TimeChimp is erg eenvoudig en intuïtief gemaakt
  • Erg handig dat externen ook een inlog kunnen krijgen
Een overhead foto van een tafel waar mensen aanzitten met een laptop, wat notitieblokken en een tablet. Daarover staat het logo en een quote van Bureau Tint
Client since
2015
Sector
Communication
Number of users
5

“TimeChimp is erg eenvoudig en intuïtief gemaakt. Dit zorgt voor een goed overzicht. Daarnaast is het erg handig dat externen ook een inlog kunnen krijgen om hun uren via TimeChimp te boeken.

We hebben weinig contact met de ontwikkelaars van TimeChimp, en dat is een goed teken! Maar als we vragen hebben, kunnen we deze altijd stellen via de handige chatfunctie. We krijgen dan altijd erg snel reactie en dat is ontzettend fijn.

TimeChimp is zeker aan te raden! De look-and-feel en de eenvoudigheid zorgen voor een optimaal gebruikersgemak.”

Other testimonials

BNLA Architecten

BNLA Architecten is al jaren tevreden klant van TimeChimp. Arjen Bloem vertelt je meer over hun ervaring en de voordelen van TimeChimp.

Read more

BRIQUE Architecten

BRIQUE architects are incredibly happy with TimeChimp as their time-tracking tool, especially after muddling along with Excel for years. Read more here!

Read more

Watermelon

Watermelon has been a TimeChimp customer for years, and co-founder Charl Haas talks more about the benefits of working with the tool!

Read more

Free trial

No strings attached. Easy does this.
Try all features free of charge for 14 days
No payment details needed
Decide for yourself when
to start
Request demo