Digitale prikklok

Wil je dat je medewerkers op elke locatie eenvoudig in- en uitklokken? De digitale prikklok van TimeChimp houdt automatisch de gewerkte uren bij en geeft jou altijd overzicht over de aanwezigheid van je teams. De prikklok zorgt ervoor dat medewerkers snel en makkelijk in- en uitklokken en maakt daarmee urenregistratie een stuk makkelijker!

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Prikklok

Urenregistratie met de TimeChimp prikklok

De software werkt in de cloud, waardoor je overal waar een internetverbinding is de prikklok kan gebruiken. Het is ook mogelijk om per locatie een apart digitaal inkloksysteem aan te maken, waardoor je ingeklokte medewerkers meteen aan een locatie koppelt. Wel zo handig!

Hoe klok je in en uit? Elke medewerker heeft een persoonlijke pincode, die hij of zij na het selecteren van hun naam invoert. Wil je een extra check om verwisselingen of fraude te voorkomen? Stel dan in dat er een foto van de medewerker wordt gemaakt bij het inklokken.

De digitale prikklok is automatisch gekoppeld aan je TimeChimp omgeving, waar je altijd een goed overzicht hebt. Naast de gewerkte uren, hou je daar ook (ziekte)verlof en overuren bij en zo heb je de volledige urenadministratie altijd op orde en bij de hand.

Probeer gratis
Prikklok Locaties

De voordelen van een digitale prikklok

De prikklok van TimeChimp zorgt ervoor dat je urenadministratie minder lang duurt en voorkomt ook dat er foutjes worden gemaakt. De voordelen van een prikklok zijn:

 • Eenvoudig en snel uren registreren
 • Kleinere foutmarge
 • Urenadministratie is altijd inzichtelijk
 • Geen specialistische hardware nodig
Vrijblijvend proberen

Hoe werkt een prikklok?

Bij de ouderwetse, analoge prikklok scant de medewerker een badge bij binnenkomst en wanneer hij of zij weer weggaat en klaar is met werken. Met de digitale prikklok van TimeChimp gebruik je een prikklok app, deze kun je op elke tablet installeren. De gewerkte uren staan meteen in je TimeChimp omgeving, waardoor je een mooi overzicht hebt van de gewerkte uren per medewerker. Dit overzicht gebruik je niet alleen om controle te hebben, maar ook voor je administratie en salarisuitbetaling.

Probeer gratis

Andere functionaliteiten

Urenregistratie personeel

Lees meer
Lees meer over Urenregistratie personeel

Personeelsplanning

Lees meer
Lees meer over Personeelsplanning

Uren goedkeuren

Lees meer
Lees meer over Uren goedkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape