Een slimme projectmanagement tool

Als je projecten uitvoert, is het belangrijk om goed overzicht te hebben en te houden. Een goede projectmanagement tool helpt je daarbij. Zo weet je altijd wat de status van je project is, communiceer je makkelijk(er) met de klant en stuur je bij als dat nodig is. Easy does it.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Projectplanning

De beste projectmanagement tool

Als je op zoek bent naar een projectmanagement tool, wil je natuurlijk dat de beste kiezen. Hoe weet je dat je een goede projectmanagement tool kiest? Goede projectmanagement software voldoet in elk geval aan de volgende eisen:

 • Makkelijk uren en uitgaven registreren
 • Toegankelijk voor jou en de klant via een klantportaal
 • In één oogopslag inzicht in de status van je projecten
 • Makkelijk in te richten naar jouw wensen
Probeer nu gratis

Uren en uitgaven registreren

Als je werkt aan een project, is het belangrijk om je uren te registeren. Niet alleen om de uren later te factureren aan de klant, maar ook voor jezelf en je team. Hierdoor weet je hoe veel tijd je al gespendeerd hebt aan het project en of je nog op schema ligt. Ook uitgaven registreren is belangrijk, denk bijvoorbeeld aan reiskosten en materiaalkosten. TimeChimp is niet alleen een goede projectmanagement tool, maar ook dé tool voor urenregistratie. Zo heb je alle data op één plek en weet je altijd de status van een project.

Vrijblijvend proberen

 

Inzicht in projecten

In één oogopslag zien wat de status van lopende projecten is? Ook dat doet een goede projectmanagement tool voor je. Handige dashboards en rapportages geven jou het inzicht dat je nodig hebt. Met TimeChimp genereer je op basis van zelfgekozen filters de rapportages die je wil. Wil je ook data gebruiken uit een andere tool? Geen punt! TimeChimp heeft integraties met verschillende andere tools, zoals Twinfield, AFAS en Yuki. Hierdoor importeer je makkelijk andere data en heb je altijd alle informatie op dezelfde plek.

Probeer gratis

Makkelijk factureren

Is je project afgerond? Top! Dan is het nu tijd om te factureren aan de klant. Het is fijn om een projectmanagement tool te gebruiken waarmee je ook kan factureren. De geregistreerde uren en uitgaven verwerk je makkelijk in de factuur, waarna je hem naar de klant verstuurt ter goedkeuring en betaling. Easy does it!

Verdeel je projecten in deelprojecten

Werk je met projecten in meerdere fases of kleinere deelprojecten? Geen punt. TimeChimp zorgt ervoor dat je makkelijk je projecten in verschillende deelprojecten onderverdeelt. Wijs medewerkers toe aan de deelprojecten, stel budgetten in en koppel de verschillende fases makkelijk aan elkaar. Zo heb je altijd overzicht en weet je precies wat er speelt. Easy does it.

Alles over deelprojecten

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape