Urenregistratie

Urenregistratie is dé manier om overzicht te hebben en houden van gewerkte uren. Om urenregistratie makkelijker, sneller en leuker te maken, heeft TimeChimp een slimme tool ontwikkeld.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Uren registratie

Wat is urenregistratie?

Urenregistratie is, zoals de naam al zegt, het registreren van (gewerkte) uren. Dit doe je om overzicht te hebben en te houden van lopende projecten, maar ook voor de (salaris)administratie en om in aanmerking te komen voor bepaalde belastingvoordelen of subsidie. De Belastingdienst stelt hier zelfs bepaalde eisen voor.

Eisen Belastingdienst
urenregistratie timechimp

Maak urenregistratie makkelijker

Urenregistratie moet vooral eenvoudig zijn. Hoe soepeler het gaat, des te minder tijd je eraan kwijt bent. Niemand zit te wachten op logge applicaties die al snel veel tijd kosten. TimeChimp is het tegenovergestelde daarvan, namelijk een ‘slanke tool’ voor urenregistratie. We zijn gespecialiseerd in het registreren van uren en bieden handige koppelingen naar andere tools om het ondernemen zo eenvoudig mogelijk te maken. Voor urenregistratie heb je namelijk geen uitgebreid CRM-systeem nodig. Importeren en exporteren van uren, klantgegevens en andere data is een fluitje van een cent. Zo kost het je zo min mogelijk tijd en heb je meer tijd om te focussen op je werk.

Gratis proefperiode

Koppel je urenregistratie tool

TimeChimp verzorgt de gehele urenregistratie. Dankzij koppelingen met onder andere Exact, Yuki, AFAS en Twinfield en de mogelijkheid tot het importeren en exporteren van data, synchroniseer je eenvoudig gegevens tussen verschillende online tools. Zo hoef je niet dezelfde data in verschillende tools bij te houden, wel zo makkelijk! Maximaal overzicht met minimale inspanning dus.

Alle koppelingen

Ritten en uitgaven registreren

Naast urenregistratie, registreer je ook snel en makkelijk je uitgaven en ritten met TimeChimp. Zo heb je de volledige administratie altijd op orde. Voeg bijvoorbeeld een foto van je bonnetje toe bij je uitgaven voor een kloppende administratie en registreer eenvoudig de kilometers die je privé maakt of voor een klant. Uiteraard factureer je de uitgaven met een paar muisklikken meteen aan de klant.

Gratis proefperiode

Koppel je agenda

Door de koppeling tussen jouw agenda en TimeChimp hoef je niet meer te switchen tussen verschillende programma’s om je uren te registreren. Dat scheelt je dus flink wat extra werk en daarmee tijd! En de koppeling heb je binnen een paar tellen opgezet, wel zo fijn.

Agenda synchroniseren

Andere functionaliteiten

Verlofregistratie

Lees meer
Lees meer over Verlofregistratie

Prikklok

Lees meer
Lees meer over Prikklok

Uren goedkeuren

Lees meer
Lees meer over Uren goedkeuren

Wat klanten zeggen

Roderick Koster

Manager Finance & Control, Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant.

Lees meer over Roderick Koster
Gerard

Projectmanager, Bam Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief.

Lees meer over Gerard
Rob Laan

CFO, Redwave

Het automatiseringsproces waarvan TimeChimp onderdeel uitmaakt zorgt voor een kostenbesparing van 150.000 euro op jaarbasis.

Lees meer over Rob Laan

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape