Maak urenregistratie makkelijk!

Urenregistratie, maar dan makkelijker, sneller én leuker. Dat regelt TimeChimp voor je. Regel je urenregistratie zoals jij dat wilt. Easy does it!

 • Altijd overzicht in alle gewerkte uren
 • Snel en eenvoudig invoeren
 • Registreer ook verlof, ziekte en overuren
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Urenregistratie

Altijd overzicht in alle uren

Real time inzicht in alle gewerkte uren binnen jouw bedrijf. Hou overzicht in urenregistratie en stuur snel bij. Geen gedoe en weinig moeite.

Snel en eenvoudig invoeren

Urenregistratie was nog nooit zo simpel! Schrijf uren direct via de mobiele app of browser. Lekker makkelijk, daar houden we van.

Ook verlof, ziekte en overuren

Laat medewerkers zelf verlof aanvragen en bereken automatisch overuren. Alle uren, vakanties en afwezigheid in één dashboard. Easy does it.

Urenregistratie timer

Snelle, makkelijke en leuke urenregistratie

Urenregistratie moet vooral makkelijk zijn. Hoe minder tijd je kwijt bent aan urenregistratie, hoe meer tijd je overhoudt om aan je organisatie en klanten te besteden. TimeChimp maakt urenregistratie makkelijker, sneller én leuker. Bijvoorbeeld via onze handige app. Onze online urenregistratie software is speciaal ontwikkeld voor deze administratieve taak. Altijd een overzicht van gewerkte uren, verlof, ziekte en overuren.

Urenregistratie koppelingen

Meer tijd voor jouw bedrijf

De urenregistratie software van TimeChimp biedt handige koppelingen naar andere tools, zodat dit klusje zo eenvoudig mogelijk is. Voor het registreren van uren heb je namelijk geen uitgebreid CRM-systeem nodig. Importeren en exporteren van uren, klantgegevens en data is een fluitje van een cent. Hoe minder tijd je besteedt aan het registreren van uren, hoe meer tijd je hebt om bezig te zijn met de groei van jouw bedrijf.

Probeer TimeChimp gratis

 

 

Urenregistratie koppelen

Koppel eenvoudig je urenregistratie tool

TimeChimp verzorgt de gehele urenregistratie. Dankzij koppelingen met onder meer Exact, Yuki, AFAS en Twinfield en de mogelijkheid tot het importeren en exporteren van data, synchroniseer je eenvoudig gegevens tussen verschillende online tools. Zo hoef je niet dezelfde data in verschillende tools bij te houden, wel zo makkelijk! Maximaal overzicht met minimale inspanning dus.

Ontdek al onze slimme integraties

Wat klanten zeggen over TimeChimp urenregistratie

Roderick Koster

Manager Finance & Control, Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Lees meer over Roderick Koster
Gerard

Projectmanager, Bam Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Lees meer over Gerard
Rob Laan

CFO, Redwave

Voor ons zijn de compatibiliteit met andere software en de API mogelijkheden de grootste pluspunten. Het automatiseringsproces waarvan TimeChimp onderdeel uitmaakt zorgt voor een kostenbesparing van 150.000 euro op jaarbasis.

Lees meer over Rob Laan
Rittenregistratie

Ritten en uitgaven registreren

Naast online urenregistratie, registreer je ook snel en makkelijk je uitgaven en ritten met TimeChimp. Zo heb je de volledige administratie altijd op orde. Voeg bijvoorbeeld een foto van je bonnetje toe bij je uitgaven voor een kloppende administratie en registreer eenvoudig de kilometers die je privé maakt of voor een klant. Uiteraard factureer je de uitgaven met een paar muisklikken meteen aan de klant.

Simpel uitgaven bijhouden

Koppel je agenda

Door de koppeling tussen jouw agenda en TimeChimp hoef je niet meer te switchen tussen verschillende programma’s voor je urenregistratie. Dat scheelt je dus flink wat extra werk en daarmee tijd! En de koppeling zet je binnen een paar tellen op. Easy does it.

Werk slimmer met TimeChimp
Samenwerken en urenregistratie goedkeuren

TimeChimp: tijd voor inzicht

TimeChimp maakt uren registreren sneller, makkelijker én leuker. Met onze innovatieve online urenregistratie tool en de gebruiksvriendelijke app behoud je moeiteloos het overzicht. Waar dan ook, wanneer dan ook. Krijg realtime inzicht in gewerkte uren, productiviteit, de status van projecten, ziekte, verlof en facturatie. Voorkom verrassingen en krijg grip op tijd én jouw onderneming.

Probeer urenregistratie gratis

Bijbehorende functionaliteiten

Personeelsplanning

Lees meer
Lees meer over Personeelsplanning

Prikklok

Lees meer
Lees meer over Prikklok

Uren goedkeuren

Lees meer
Lees meer over Uren goedkeuren

Veelgestelde vragen over urenregistratie

 • Wat is urenregistratie?

  Urenregistratie is, zoals de naam al zegt, het registreren van (gewerkte) uren. Dit doe je om overzicht te hebben en te houden van lopende projecten, maar ook voor de (salaris)administratie en om in aanmerking te komen voor bepaalde belastingvoordelen of subsidie. De Belastingdienst stelt hier zelfs bepaalde eisen voor.

 • Is een urenregistratie bijhouden wettelijk verplicht?

  Een urenregistratie bijhouden is niet verplicht, maar wel heel verstandig. Het geeft je inzicht in je gewerkte uren. De urenverantwoording kun je gebruiken richting klanten of opdrachtgevers. Zo’n urenoverzicht maakt duidelijk wat je wanneer hebt gedaan. Lees meer op de website van het KVK.

 • Wat wordt bedoeld met het urencriterium?

  Als ondernemer ben je verplicht om jaarlijks 1225 of meer uren te besteden aan je eigen bedrijf. Alleen als je dit urencriterium haalt, kom je in aanmerking voor bepaalde belastingvoordelen. Het aantal uren dat je moet besteden aan je onderneming geldt per kalenderjaar. Start je in juli je bedrijf? Dan moet je ook in dat jaar 1225 uur in je bedrijf stoppen om aan het urencriterium van de Belastingdienst te voldoen. Lees meer in ons blog.

 • Wat wordt bedoeld met directe uren?

  Directe uren zijn de uren die je besteedt aan je onderneming en die je kan factureren aan de klant. Met het maken van directe uren behaal je omzet en het is dan ook logisch dat je deze uren mee mag tellen voor het urencriterium. Lees meer in ons blog.

 • Wat wordt bedoeld met indirecte uren?

  Indirecte uren zijn uren die je niet direct kan koppelen aan de werkzaamheden die omzet genereren. Denk bijvoorbeeld aan de tijd die je besteedt aan vergaderingen, de administratie of de werving van nieuwe klanten. Lees meer in ons blog.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape