Gewerkte ureen bijhouden

Gewerkte uren bijhouden zorgt voor overzicht en voorkomt miscommunicatie en chaos. Je weet precies wie wanneer verlof opneemt en hoe veel uren er zijn gewerkt. Hoe zorg je ervoor dat uren bijhouden goed gebeurt? TimeChimp maakt urenregistratie makkelijker én leuker!

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Fallback image
Urenregistratie timer

Maak gewerkte uren bijhouden makkelijk

Uren bijhouden zorgt ervoor dat jij en je medewerkers precies weten wat de stand van zaken is. Hoe veel uren er zijn gewerkt voor een klant of project en hoe veel vakantiedagen medewerkers nog hebben. Jij gebruikt de bijgehouden uren bijvoorbeeld weer voor de salarisadministratie. Je uren bijhouden is geen favoriete taak voor medewerkers, vaak omdat het te veel tijd kost. Daarom heeft TimeChimp een makkelijke en overzichtelijke tool, waarin je snel je uren registreert. Zo heb jij altijd overzicht over lopende zaken en zijn je medewerkers er weinig tijd aan kwijt.

Probeer gratis
urenregistratie timechimp

Uren bijhouden in Excel

Vroeger hielden veel organisaties uren bij in Excel. Inmiddels is dit systeem achterhaald, omdat je door gewerkte uren bij te houden in Excel onnodig extra handelingen en een hoger risico op fouten creëert. Uren bijhouden in een app is niet alleen sneller en makkelijker, het zorgt er ook voor dat er altijd overzicht is en dat de drempel om uren te registreren lager is voor medewerkers.

Vrijblijvend proberen

Uitgaven en kilometers bijhouden

Maken jij en je collega’s ook veel kilometers en declareren jullie onkosten? Het is belangrijk om een kloppende administratie te hebben en goed te factureren naar klanten. Daarom registreer je niet alleen je uren, maar ook kilometers en uitgaven in de tool van TimeChimp. Upload bijvoorbeeld een bonnetje en registreer gereden kilometers, zowel privé als zakelijk. Zo heb je altijd maximaal overzicht met minimale inspanning en alles op één plek.

Probeer gratis

Koppel met andere systemen

Werk je met een boekhoudsysteem of HR/Payrolling tool? Top! TimeChimp heeft koppelingen met verschillende andere tools, zodat jij altijd met andere applicaties kan synchroniseren en je niks handmatig hoeft over te zetten. Importeer snel en makkelijk klanten of exporteer uren naar je boekhoudsysteem. We hebben koppelingen met onder andere Exact, Yuki, AFAS en Twinfield.

Vrijblijvend proberen

Andere functionaliteiten

Prikklok

Lees meer
Lees meer over Prikklok

Rittenregistratie

Lees meer
Lees meer over Rittenregistratie

Uren goedkeuren

Lees meer
Lees meer over Uren goedkeuren

Urenregistratie

Lees meer
Lees meer over Urenregistratie

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape