Gewerkte uren bijhouden

Gewerkte uren bijhouden zorgt voor overzicht en voorkomt miscommunicatie en chaos. Je weet precies hoe veel uren er zijn gewerkt en zelfs voor welk project.TimeChimp maakt werken makkelijker én leuker!

Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je gewerkte uren gelijk op een self-billing factuur komen
Foto van een vrouw die met een pen wijst naar een document met daarover een user interface die een timer laat zien

Maak gewerkte uren bijhouden makkelijk

Uren bijhouden zorgt ervoor dat jij en je team precies weten wat de stand van zaken is. Bijvoorbeeld het aantal gewerkte uren voor een klant of het verlofsaldo van medewerkers. Jij gebruikt de bijgehouden uren bijvoorbeeld voor de salarisadministratie. Je uren bijhouden is geen favoriete taak voor medewerkers, omdat het te veel tijd kost. Daarom heeft TimeChimp een makkelijke en overzichtelijke tool, waarin je snel je uren registreert. Zo heb jij altijd overzicht over lopende zaken en zijn je medewerkers er weinig tijd aan kwijt. Easy does it.

Probeer gratis

Je uren bijhouden in Excel?

Vroeger hielden veel organisaties uren bij in Excel. Inmiddels is dit systeem achterhaald, omdat je door gewerkte uren bij te houden in Excel onnodig extra handelingen en een hoger risico op fouten creëert. Uren bijhouden in een app is niet alleen sneller en makkelijker, het zorgt er ook voor dat er altijd overzicht is en dat de drempel om uren te registreren lager is voor medewerkers.


Vrijblijvend proberen
Een afbeelding van de user interface die laat zien hoe de urenregistratie module eruit ziet
Een afbeelding van de user interface van timechimp die laat zien hoe je een rit kan registreren in timechimp

Uitgaven en kilometers bijhouden

Maken jij en je collega’s ook veel kilometers en declareren jullie onkosten? Het is belangrijk om een kloppende administratie te hebben en goed te factureren naar klanten. Daarom registreer je niet alleen je uren, maar ook kilometers en uitgaven in de tool van TimeChimp. Upload bijvoorbeeld een bonnetje en registreer gereden kilometers, zowel privé als zakelijk. Zo heb je altijd maximaal overzicht met minimale inspanning en alles op één plek.

Probeer gratis

Koppel met andere tools

Werk je met een boekhoudsysteem of HR/Payrolling tool? Top! TimeChimp heeft koppelingen met verschillende andere tools, zodat jij altijd met andere applicaties kan synchroniseren en je niks handmatig hoeft over te zetten. Importeer snel en makkelijk klanten of exporteer uren naar je boekhoudsysteem. We hebben koppelingen met onder andere Exact, Yuki, AFAS en Twinfield.

Vrijblijvend proberen
User interface die laat zien hoe men hun kalender kan koppelen aan timechimp

Andere functionaliteiten

User interface die laat zien hoe de prikklok werkt
User interface die laat zien hoe de rittenregistratie module van timechimp werkt
User interface die laat zien welke mensen er werken en welke er vrij zijn

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo