Urenverantwoording

TimeChimp zorgt voor een simpele urenverantwoording voor jou en je medewerkers. Registreer je uren, uitgaven en/of ritten en krijg grip op je organisatie. Easy does it!

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Urenregistratie
Urenregistratie timer

Wat is een urenverantwoording?

Urenverantwoording is verantwoording geven over bestede tijd. Zowel een klant als werkgever kunnen hierom vragen. Hiermee toon je aan wat er precies is gedaan in de gefactureerde uren en wie wat heeft gedaan. Met een urenregistratieprogramma houd je duidelijk bij hoeveel uren er zijn gemaakt, waarna je deze geregistreerde uren en werkzaamheden makkelijk opvraagt als iemand om een urenverantwoording vraagt.

Probeer gratis
urenregistratie timechimp

Het belang van een urenverantwoording

Zoals je hierboven leest, is een urenverantwoording zowel voor jou als voor de klant van belang. Hiermee toon je aan welk werk je hebt verzet in de uren die je factureert en waar je ook voor betaald wordt. Wist je dat een urenverantwoording  jou ook veel inzichten geeft? Je ziet snel waar je veel tijd aan besteedt en hoe je dit in de toekomst mee kan nemen bij een nieuwe klant.

Vrijblijvend proberen

Urenverantwoording in Excel

Veel startende ondernemers en ZZP’ers gebruiken Excel voor hun urenverantwoording. Dat is heel logisch, want Excel is laagdrempelig en een veelgebruikt programma op computers. Toch is het best een uitdaging om je uren te registreren in Excel, zeker naar mate je organisatie groeit en drukker wordt. TimeChimp zorgt voor een goede en kloppende urenverantwoording en dat urenregistratie makkelijk én leuk is. Easy does it!

Easy does it.

Gratis en vrijblijvend proberen. Geen betaalgegevens nodig.

Top right shape
Bottom left shape

Voordelen van TimeChimp urenregistratie software

 • Makkelijk uren registreren via je computer of telefoon
 • Perfect voor alle organisaties
 • Handige exportfunctie
 • Automatisch uren factureren aan klanten
 • Koppeling met je boekhoudprogramma
Probeer gratis

Registreer uren, ritten en uitgaven

Wil je niet alleen je uren, maar ook je ritten en uitgaven registreren, zodat je altijd een kloppend overzicht hebt? Geen probleem. Met TimeChimp zorg je ervoor dat je altijd alles goed registreert en je makkelijk je stukken kan overleggen aan de Belastingdienst.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape