Ziekteverzuim, toeslagen en overuren registreren

Ziekteverzuim, toeslagen en overuren, het zijn een aantal dingen waar je als organisatie vaak mee te maken krijgt. Het is belangrijk om dit als organisatie goed te registreren.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Ziekteverzuim Header
Overuren

Simpel overuren registreren

Als medewerkers meer uren werken dan er is aangegeven in hun contract, dan spreken we van overuren. Met TimeChimp hou je makkelijk uren bij, wel zo handig! Door het dienstverband in TimeChimp toe te kennen, worden overuren automatisch bijgeschreven en meegenomen in je salarisadministratie. Je hebt altijd zicht op de gewerkte (over)uren en zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Easy does it.

Probeer gratis
Verlof

Regel je verlofregistratie

Medewerkers zijn wel eens ziek of op vakantie. Het bijhouden van verlof is belangrijk voor zowel de organisatie als je medewerkers. Hierdoor is iedereen altijd op de hoogte van de aan- of afwezigheid van medewerkers. Met TimeChimp vragen medewerkers makkelijk verlof aan, die jij weer eenvoudig goedkeurt. Ook je ziekteverzuim is altijd inzichtelijk, waardoor je altijd op de hoogte bent.

Vrijblijvend proberen
Toeslagen

Toeslagen (automatisch) berekenen

Er zijn verschillende toeslagen die je kan toekennen aan je medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan weekendtoeslag. In TimeChimp is het berekenen en toekennen van toeslagen makkelijk, waardoor je toeslagen altijd kloppen en je salarisadministratie up-to-date is. Dit doe je door toeslagen aan te maken in je TimeChimp omgeving en deze toe te kennen aan verschillende contracttypen.

Probeer gratis
Project kosten

Uren, ritten en uitgaven registreren

Niet alleen overuren, ziekte en toeslagen zijn belangrijk voor je personeelsadministratie, maar ook het registreren van uren, ritten en uitgaven. Hierdoor communiceer je makkelijker met klanten en medewerkers en heb je altijd een goed beeld van de status van je organisatie. TimeChimp maakt het managen van je organisatie makkelijker én leuker. Easy does it!

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape