Urenregistratie voor consultancy

 • Eenvoudige urenregistratie voor consultancy. Vereenvoudig het proces voor medewerkers en krijg direct inzicht in projecten. Flexibel en toegankelijk, waar je ook bent en vanaf elk apparaat – zelfs onderweg.
 • Snel facturatieproces. Zet moeiteloos uren om in facturen, waardoor je snel en nauwkeurig kunt factureren aan jouw klanten.
 • Efficiënt projectmanagement. Krijg inzicht in de bestede tijd en kosten per project, bewaak de budgetten en beheer efficiënt de projectkosten voor optimale financiële controle.
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Simpele tijdregistratie tool die tijd bespaart én geld oplevert

Klanten moeiteloos factureren

Leg elke factureerbare minuut in vast. Met urenregistratie kun je nauwkeurig verantwoording afleggen aan klanten in consultancy. Daarnaast kun je gedetailleerde gegevens delen over gewerkte uren voor transparante facturatie op basis van daadwerkelijk geleverde diensten.

Behaal budgetbegrotingen

Nauwkeurige tijdregistratie in consultancy resulteert in naadloze budgetbegrotingen. Volg realtime de projectbudgetten en -prestaties, waardoor je effectief budgetverantwoording kunt afleggen en de waarde van elke minuut werk kunt aantonen. Bovendien behoud je controle over projectkosten en klanttevredenheid.

Gratis 14-daagse proefperiode

Verminder administratieve handelingen én creëer meer overzicht met de eenvoudige tijdregistratie tool van TimeChimp. Ga direct zelf aan de slag, gratis en vrijblijvend.

Top right shape
Bottom left shape

Efficiënt projectmanagement

Beheer je consultancyprojecten efficiënt met onze geïntegreerde urenregistratie tool. Registreer elke minuut, plan effectief en optimaliseer resources voor succesvolle consultancyprojecten.

TimeChimp - workforce management tool

Meer dan 25 integratiemogelijkheden

Onze makkelijke urenregistratie tool integreert naadloos met tools voor consultancy, zoals Jira, Moneybird en Zapier. Voorkom dubbel werk, bespaar tijd en optimaliseer jouw workflow.

Dit vinden klanten van TimeChimp

Kevin de Heer

Manager Finance, Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Lees meer over Kevin de Heer
Roderick Koster

Manager Finance & Control, Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Lees meer over Roderick Koster
Rob Laan

CFO, Redwave

Voor ons zijn de compatibiliteit met andere software en de API mogelijkheden de grootste pluspunten. Het automatiseringsproces waarvan TimeChimp onderdeel uitmaakt zorgt voor een kostenbesparing van 150.000 euro op jaarbasis.

Lees meer over Rob Laan

Ontdek onze functionaliteiten

Projectmanagement tool

Lees meer
Lees meer over Projectmanagement tool

Klantenportaal

Lees meer
Lees meer over Klantenportaal

Tijdregistratie

Lees meer
Lees meer over Tijdregistratie

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

 • Hoe bereken je de abonnementsprijs?

  Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

  Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

 • Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

  Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape