Urenregistratie voor detachering

 • Inzicht in projectvoortgang. Krijg scherp overzicht van de voortgang en prestaties van projecten. Waardevolle rapportages om beter te kunnen sturen, weloverwogen beslissingen te nemen en succes te behalen.
 • Eenvoudige urenregistratie voor detachering. Moeiteloos de gewerkte uren bijhouden zonder gedoe. Minimaliseer inspanningen en maximaliseer efficiëntie.
 • Snel en transparant factureren. Cruciaal in detachering: snel en transparant factureren. Creëer vertrouwen, voorkom discussies en stroomlijn het factureringsproces.
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Eenvoudige urenregistratie

Bespaar tijd en verhoog je productiviteit

Detacheringsbureaus leveren maatwerk, dus het bijhouden van administratie kan veel tijd in beslag nemen. Met eenvoudige urenregistratie voor detachering, snelle en nauwkeurige facturatie, en efficiënt projectbeheer stroomlijn jij jouw werkprocessen.

Administratie binnen handbereik

Snel en efficiënt administreren met geïntegreerde functionaliteiten: kilometerregistratie, declaraties, facturatie en urenregistratie. Vereenvoudigd beheer op één overzichtelijke plek, zodat medewerkers moeiteloos hun uren, uitgaven en ritten kunnen registreren.

Gratis 14-daagse proefperiode

Verminder administratieve handelingen én creëer meer overzicht met de eenvoudige tijdregistratie tool voor detachering van TimeChimp. Ga direct zelf aan de slag, gratis en vrijblijvend.

Top right shape
Bottom left shape
Simpele tijdregistratie tool die tijd bespaart én geld oplevert

Factureren zónder gedoe

Verspil geen tijd aan ingewikkelde facturatieprocessen. Met slechts enkele muisklikken stuur je snel en moeiteloos facturen naar klanten, minimaliseer je discussies en zorg je voor een naadloze financiële afhandeling.

Optimaal projectbeheer

Optimaliseer je detacheringprojecten: blijf binnen budget, beheer onvoorspelbare planning en resources. Behoud gedetailleerd inzicht in voortgang, kosten en prestaties voor een probleemloze uitvoering met tijdregistratie voor detachering.

Dit vinden klanten van TimeChimp

Kevin de Heer

Manager Finance, Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Lees meer over Kevin de Heer
Roderick Koster

Manager Finance & Control, Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Lees meer over Roderick Koster
Rob Laan

CFO, Redwave

Voor ons zijn de compatibiliteit met andere software en de API mogelijkheden de grootste pluspunten. Het automatiseringsproces waarvan TimeChimp onderdeel uitmaakt zorgt voor een kostenbesparing van 150.000 euro op jaarbasis.

Lees meer over Rob Laan

Het belang van tijdregistratie voor detachering

Februari 23, 2023

De rol van timemanagement bij het verhogen van de productiviteit in de detacheringsbranche

Hoe kan timemanagement het bureau helpen de productiviteit van de medewerkers op kantoor en de gedetacheerden verhogen? Wat zijn de tijdrovers in de detacheringsbranche? Wij hebben de antwoorden.

Lees meer over De rol van timemanagement bij het verhogen van de productiviteit in de detacheringsbranche
De rol van timemanagement bij het verhogen van de productiviteit in de detacheringsbranche

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

 • Hoe bereken je de abonnementsprijs?

  Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

  Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

 • Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

  Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape