Probeer gratis

Vragen? Bel gratis:

020-7640860

Urenregistratie 
voor detacheerders

TimeChimp is ideaal voor detacheerders. Simpel uren, uitgaven en ritten registreren via de mobiele app, inzichtelijke rapportages per medewerker en o.a. de mogelijkheid om eenvoudig uren goed te laten keuren door de klant. Probeer het zelf!

+20.000 klanten gebruiken al TimeChimp

Minimale inspanning maximaal overzicht

Altijd en overal uren registreren via de app

Als uitzendbureau of detacheerder is het belangrijk dat  je medewerkers hun uren goed bijhouden. Daarom wil je dit zo makkelijk mogelijk maken. TimeChimp zorgt voor dat gemak, o.a. via onze mobiele app.   

Laat uren goedkeuren door een manager én de klant 

Medewerkers kunnen met één klik hun uren aanbieden ter goedkeuring. Zo kan de klant, een manager of beiden de uren eenvoudig goedkeuren. Zo hou je altijd de controle en voorkom je discussie achteraf. 

Met TimeChimp kun je de gehele flow van uren schrijven tot aan factureren kwijt in één tool. Zo werk je niet alleen efficiënter, maar kun je ook sneller de facturen versturen. 

Van uurtje tot aan factuurtje

14 dagen volledig en gratis proberen

Geen betalingsgegevens nodig

Zeer eenvoudig over stappen

Wat vinden onze gebruikers van TimeChimp?

Financieel Operationeel Consultant bij Acutec

"Het programma is uiterst gebruiksvriendelijk. Bij elke stap in het proces kan ik nog aanpassingen doen; dat scheelt irritaties, creditnota’s en tijd. Door TimeChimp verloopt de facturatie vlekkeloos en worden niet alleen wij, maar ook onze klanten ontzorgd.”

Karen Heere

"TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Daarnaast kun je eenvoudig gebruikersrollen toekennen. Ook de samenwerking met TimeChimp is erg goed. Al onze gebruikers zijn positief."

Joost Blaauw

Projectcontroller bij BAM infra

"TimeChimp biedt alle mogelijkheden en keuze om uren en kosten naar wens te managen. Van uurtje factuurtje tot milestone driven klinisch onderzoek. Een mooie toevoeging betreft de vele koppelingen met bekende softwarepakketten."

Steven Bierman

Manager bij Herakles Pharma Staffing & CR2O

Meest gestelde vragen

Wat kan ik naast uren registreren nog meer met TimeChimp?

Je kunt ook ritten en uitgaven registreren, projecten managen, verlof/ziekte/overuren bijhouden, rapportages maken, medewerkers en projecten inplannen, uren goedkeuren, facturen/offertes opmaken en meer.

Kan ik TimeChimp koppelen aan andere software?

Wij bieden kant-en-klare koppelingen met veel verschillende (boekhoud)programma's, zoals Moneybird, AFAS of Exact Online. Daarnaast biedt onze API ook de mogelijkheid om zelf een koppeling op te zetten.

Gratis proberen

Probeer de voordelen direct zelf uit!

Het aanmaken van een proefaccount duurt nog geen minuut en is gratis en geheel vrijblijvend. Ervaar het zelf!

© 2013-2020 TimeChimp | Bel ons gratis:

020-7640860Bel ons (gratis)
Probeer gratis

TimeChimp ook direct uitproberen?

Registreer eenvoudig je uren, altijd en overal

Registreer eenvoudig uren en hou overzicht in je organisatie. Via de mobiele app kun je altijd en overal registreren. Registreer niet alleen de uren voor de klant, maar ook interne uren zoals ziekte, verlof en overuren.

Probeer gratis

Hou inzicht in je lopende projecten en blijf op de hoogte van de vorderingen per project via het heldere dashboard. Werk eenvoudig samen aan projecten, stel budgetten en milestones in en stuur bij waar nodig.

Maximaal overzicht met minimale inspanning

Probeer gratis

Maak inzichtelijke rapportages op basis van handige en eenvoudig in te stellen filters. Filter op periode, activiteit, medewerker, klant, etc. Zo zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat en wat de resultaten waren.

Creëer duidelijke overzichten 
met slechts een paar klikken 

Probeer gratis

Koppel je urenregistratie direct aan je boekhoud- of salarispakket en besteed minder tijd aan je administratie terwijl je meer overzicht creëert. We koppelen o.a. met AFAS, Exact Online, Nmbrs en Loket. Via onze API kun je ook zelf een koppeling opzetten.

Koppel eenvoudig met andere programma's

Probeer gratis

Het goedkeuren van uren is nog nooit zo simpel geweest. Met een paar klikken van de muis zijn zowel jij als je medewerkers klaar. Laat ook je klanten uren accorderen d.m.v. een digitale handtekening en voorkom discussie achteraf.

Eenvoudig uren goedkeuren door een manager of de klant

Probeer gratis

Maak snel facturen en offertes aan met een geheel eigen factuur layout. Uren, uitgaven en ritten factureer je d.m.v. een paar klikken eenvoudig door naar de klant via TimeChimp of Moneybird. Factureren wordt zo een fluitje van een cent.

Maak simpel facturen en offertes aan en verstuur ze direct

Probeer gratis

Plan je medewerkers en projecten in en behoud het overzicht. Medewerkers kunnen de planning eenvoudig inzien en omzetten naar een registratie. Zo wordt registreren nog makkelijker!

Plan medewerkers en 
projecten zonder moeite in

Probeer gratis
Probeer gratisProbeer gratis