Slim werken: financiële professionals

 • Eenvoudig uren registreren door medewerkers
 • Minder tijd kwijt aan administratie en facturatieproces
 • Koppelingen met alle grote boekhoudpakketten
 • Ideaal voor accountants via een eigen partnerportaal
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden

Alle financiën inzichtelijk en op orde

Inzicht in facturatie

Monitor realtime het financiële proces van je klanten en koppel eenvoudig met je favoriete boekhoudpakket, CRM en salarispakket.

Altijd bij de hand

Met TimeChimp houden jij en je klanten altijd en overal de uren bij, zonder dat je de complete administratie hoeft mee te nemen.

Makkelijk in gebruik

Bij TimeChimp draait alles om eenvoud. Zo registreer je naast uren ook eenvoudig uitgaven en ritten en draai je makkelijk exports.

Inzicht via partnerportaal

Via je eigen partnerportaal heb je alle administraties van jouw klanten inzichtelijk. Eenvoudig via één inlog, zonder extra kosten.

Handige oplossingen

Uitgaven en declaraties

Lees meer
Lees meer over Uitgaven en declaraties

Klantenportaal

Lees meer
Lees meer over Klantenportaal

Digitaal factureren

Lees meer
Lees meer over Digitaal factureren

Easy does it.

Bespaar tijd en creëer overzicht binnen je eigen organisatie en die van je klanten met TimeChimp. Ideaal voor financiële professionals!

Top right shape
Bottom left shape

Wat klanten zeggen

Kevin de Heer

Manager Finance, Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Lees meer over Kevin de Heer

Juni 29, 2022

Masterclass Finance

Nico Langendoen heeft in 2016 Finnerz opgericht om de financiële situatie van ondernemers op orde te brengen. In deze masterclass vertelt hij meer over de uitdagingen van Finnerz, de keuze voor TimeChimp en de ervaringen met onze tool.

Lees meer over Masterclass Finance
Masterclass Finance TimeChimp
 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

 • Hoe bereken je de abonnementsprijs?

  Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

  Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

 • Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

  Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

 • Hebben jullie ook speciale prijzen?

  We hebben 4 pakketten beschikbaar: Basic, Business, Professional en Enterprise. De prijs wordt bepaald per gebruiker per maand, en als je kiest voor jaarlijkse facturatie krijg je korting op de gebruikersprijs. Als je meer dan 50 gebruikers hebt, dan val je onder het Enterprise-pakket en kunnen we een offerte op maat voor je maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via sales@timechimp.com voor meer informatie. Ons team staat voor je klaar!

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape