Urenregistratie voor ICT bedrijven

 • Rapportage en analyse mogelijkheden. Krijg moeiteloos inzicht in projecten, beoordeel de productiviteit en stel snel en accuraat facturen op met urenregistratie tool voor ICT bedrijven.
 • Makkelijke project- en taakbeheer. Creëer, wijs toe, stel deadlines in en houd de voortgang bij. Organiseer moeiteloos de werklast en beheer projecten efficiënt.
 • Mobiliteit en flexibiliteit. Registreer moeiteloos en flexibel je uren in de ICT-sector met een eenvoudig urenregistratieproces. Of je nu op kantoor bent of onderweg, je kunt altijd en overal je uren bijhouden vanaf elk apparaat.
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden

Projectdoelen behalen

Realiseer projectdoelen met behulp van tijdregistratie in ICT. Houd projectbudgetten en prestaties in realtime bij en voorkom onoverzichtelijke situaties en laat medewerkers per project of klant uren, ritten en uitgaven registreren. Zo weet jij precies wat de status is van het project en voorkom je miscommunicatie.

Eenvoudige urenregistratie

Inzicht in uren met data

“Wat doe je eigenlijk de hele dag?” Laat de feiten spreken. Krijg inzicht in de bestede uren per project, taak of teamlid door gegevens uit urenregistratie te analyseren. Gebruik inzichten uit het verleden als bewijs voor verbeterde kostenprognoses en realistische budgetten.

Gratis 14-daagse proefperiode

Verminder administratieve handelingen én creëer meer overzicht met de eenvoudige tijdregistratie tool voor ICT bedrijven van TimeChimp. Ga direct zelf aan de slag, gratis en vrijblijvend.

Top right shape
Bottom left shape
Simpele tijdregistratie tool die tijd bespaart én geld oplevert

Klanten moeiteloos factureren

Factureer moeiteloos en nauwkeurig aan klanten met behulp van tijdregistratie voor ICT. Verminder discussies en misverstanden over facturatie. Garandeer vlotte en transparante financiële afhandeling met klanten.

Efficiënt resourcebeheer

Optimaliseer het gebruik van resources door middel van tijdregistratie in ICT. Behoud duidelijk overzicht van de beschikbaarheid en bezettingsgraad van je teamleden. Maak datagestuurde beslissingen om de werklast beter te verdelen en de productiviteit te verhogen.

Dit vinden klanten van TimeChimp

Kevin de Heer

Manager Finance, Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Lees meer over Kevin de Heer
Roderick Koster

Manager Finance & Control, Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Lees meer over Roderick Koster
Gerard

Projectmanager, Bam Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Lees meer over Gerard

Ontdek onze functionaliteiten

Projectmanagement tool

Lees meer
Lees meer over Projectmanagement tool

Digitaal factureren

Lees meer
Lees meer over Digitaal factureren

Tijdregistratie

Lees meer
Lees meer over Tijdregistratie

Het belang van tijdregistratie voor ICT bedrijven

Maart 06, 2023

Verbeter jouw Agile werkproces met tijdregistratie

Wil je jouw Agile softwareontwikkeling naar een hoger niveau tillen? In deze blogpost laten we zien hoe slimme tijdregistratie kan helpen.

Lees meer over Verbeter jouw Agile werkproces met tijdregistratie
Hoe je jouw Agile ontwikkelingsproces kunt verbeteren met tijdregistratie

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

 • Hoe bereken je de abonnementsprijs?

  Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

  Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

 • Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

  Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape