Urenregistratie
Jira Atlassian

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Simpele urenregistratie voor Jira

Registreer heel eenvoudig vanuit je Jira issue je uren, zodat deze automatisch in TimeChimp terecht komen. Je kunt direct je uren aantal invullen, maar ook simpel op start en stop klikken.  De timer wordt automatisch gesynchroniseerd met TimeChimp en voegt een Jira-worklog aan je issue toe. De TimeChimp beheerder kan daarnaast TimeChimp projecten koppelen met een Jira project.  TimeChimp is zeer geschikt voor IT teams. De projectmanager heeft real-time inzicht in hoeveel uur er is geregistreerd op een project en wat het huidige budget is. Daarnaast beschikt TimeChimp over handige exportfuncties waarmee je makkelijk je uren kunt exporteren naar Excel of PDF. Via de iOs en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot al je gegevens.

Bekijk in Jira Marketplace

Simpel je uren start en stoppen vanuit Jira

TimeChimp projecten koppelen aan Jira projecten

Perfect voor IT teams

Goedkeuring door een projectmanager

Eenvoudig de gewerkte uren facturen naar de klant

Verlof en ziekte registratie

Projecten mapping

De beheerder kan (optioneel) de TimeChimp projecten koppelen aan de Jira projecten, zodat wanneer een medewerker uren gaat registreren het project van de betreffende issue al automatisch geselecteerd staat.

Uren starten/stoppen

Voor het registreren van uren hoef je in een issue van Jira alleen maar even op start te klikken, en wanneer je klaar bent klik je op stop. Dat is alles!

Issue koppeling

Wanneer je uren registreert vanuit je Jira issue wordt er automatisch een worklog aangemaakt. Ook worden in TimeChimp de geregistreerde uren gekoppeld aan het Jira issue en zie je dit terug in je urenbriefje in TimeChimp.

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is