Probeer gratis

Vragen? Bel gratis:

020-7640860

De ideale urenregistratie app

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor elke organisatie. Je kunt snel en eenvoudig je uren registreren via onze app voor iOS & Android. Met een paar simpele klikken heb je onderweg je uren al geregistreerd. Minimale inspanning, maximaal overzicht.

+15.000 klanten gebruiken al TimeChimp

Altijd en overal je uren registreren via onze mobiele app

App voor iOS 
en Android 

De app is beschikbaar op diverse smartphones, zoals bijvoorbeeld iPhone, Samsung, HTC of LG. Daarnaast ook geschikt voor tablets, PC's laptops, etc.

Uren registreren wanneer je onderweg bent

De app helpt je altijd en overal je uren bij te houden, zonder dat je daarvoor de complete administratie hoeft mee te nemen. En ook je uitgaven en kilometers kun je registreren!

Je kunt eenvoudig functionaliteiten in- en uitschakelen. Daarnaast kun je makkelijk medewerkers toevoegen en weer verwijderen. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt!

Schaalbare tool in te richten naar jouw wensen 

14 dagen volledig en gratis proberen

Geen betaling gegevens nodig

Zeer eenvoudig over stappen

Wat vinden onze gebruikers van TimeChimp?

Afdelingsmanager bij Ahold Delhaize

"TimeChimp is overzichtelijk, gebruikers-vriendelijk en werkt eenvoudig. Een echte plus voor ons is de weekstaat."

Kevin de Heer

"TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Daarnaast kun je eenvoudig gebruikersrollen toekennen."

Joost Blaauw

Projectcontroller bij BAM infra

"Wie TimeChimp overweegt, kan rekenen op een soepele overstap. Dit komt mede door het enorme gebruiksgemak van TimeChimp."

Gert Janssen

Productowner en Manager bij Bluedesk

Meest gestelde vragen

Wat kan ik naast uren registreren nog meer met TimeChimp?

Je kunt ook ritten en uitgaven registreren, projecten managen, verlof/ziekte/overuren bijhouden, rapportages maken, medewerkers en projecten inplannen, uren goedkeuren, facturen/offertes opmaken en meer.

Kan ik TimeChimp koppelen aan andere software?

Wij bieden kant-en-klare koppelingen met veel verschillende (boekhoud)programma's, zoals AFAS, Exact Online of Moneybird. Daarnaast biedt onze API ook de mogelijkheid om zelf een koppeling op te zetten.

Gratis proberen

Probeer de voordelen direct zelf uit!

Het aanmaken van een proefaccount duurt nog geen minuut en is gratis en geheel vrijblijvend. Ervaar het zelf!

© 2013-2020 TimeChimp | Bel ons gratis:

020-7640860Bel ons (gratis)
Probeer gratis

Ook ervaren hoe TimeChimp werkt?

Registreer eenvoudig je uren, altijd en overal

Registreer eenvoudig uren en hou overzicht in je organisatie. Via de mobiele app kun je altijd en overal registreren. Registreer niet alleen de uren voor de klant, maar ook interne uren zoals ziekte, verlof en overuren.

Probeer gratis

Hou inzicht in je lopende projecten en blijf op de hoogte van de vorderingen per project via het heldere dashboard. Werk eenvoudig samen aan projecten, stel budgetten en milestones in en
stuur bij waar nodig.

Maximaal overzicht met minimale inspanning

Probeer gratis

Maak inzichtelijke rapportages op basis van handige en eenvoudig in te stellen filters. Filter bijvoorbeeld op een bepaalde periode, activiteit, medewerker, klant en/of project. Zo zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat of hoe je presteerde.

Creëer duidelijke overzichten 
met slechts een paar klikken 

Probeer gratis

Koppel je urenregistratie direct aan je boekhoudpakket en zorg er voor dat je minder tijd kwijt bent aan je administratie en meer overzicht creëer. We koppelen o.a. met AFAS, Yuki, Exact Online, Moneybird, Twinfield, e-Boekhouden.nl en WeFact.

Koppel eenvoudig met je boekhoudprogramma

Probeer gratis

Het goedkeuren van uren, uitgaven en ritten is nog nooit zo simpel geweest. Met een paar klikken van de muis zijn zowel jij als je medewerkers klaar. Laat ook je klanten uren accorderen d.m.v. een digitale handtekening en voorkom discussie achteraf.

Keur uren, uitgaven en ritten goed zonder moeite

Probeer gratis

Maak snel facturen en offertes aan met een geheel eigen factuur layout. Uren, uitgaven en ritten factureer je d.m.v. een paar klikken eenvoudig door naar de klant via TimeChimp of een andere tool. Factureren wordt zo een fluitje van een cent.

Maak simpel facturen en offertes aan en verstuur ze direct

Probeer gratis

Plan medewerkers en projecten in en krijg inzicht in de gebudgetteerde uren vs. de geplande en werkelijke uren. Medewerkers kunnen de planning eenvoudig ophalen en aanbieden wanneer deze kloppend is. Zo wordt registreren nog makkelijker!

Plan eenvoudig medewerkers 
en projecten in

Probeer gratis
Probeer gratis
Probeer gratis