Bart van Kraaij Group

 • Time tracking is a piece of cake with TimeChimp
 • Quick insight into booked hours and how the various projects are doing
Client since

08-2017

Sector

Consultancy

Number of users

7

Bart van Kraaij Groep is een jonge onderneming die verschillende educatieve concepten aanbiedt. Denk aan bijles en taalcursussen voor particulieren en de zakelijke markt. Ze werken in een team van vijf enthousiastelingen, allemaal met een passie voor onderwijs. “We gebruikten voor het boeken van uren eerst Nanda. Na de overstap naar TimeChimp willen we nooit meer iets anders”, zegt Swen Wigmans.

Onverdeeld positief

“Onze ervaringen met TimeChimp zijn onverdeeld positief. Het werkt makkelijk en intuïtief. Dat is belangrijk, want we focussen ons het liefst op onze klanten. Tijdregistratie is met TimeChimp een fluitje van een cent, net als de rittenregistratie. Als je de rit bij een klant invoert, berekent TimeChimp zelf de afstand. Het zijn kleine dingen die dagelijks je werk makkelijker maken.”

Informatie paraat

“Waar wij veel profijt van hebben is het overzicht dat TimeChimp biedt. Hier krijg je snel inzicht in geboekte uren en hoe de verschillende projecten ervoor staan. Dit is informatie die je altijd paraat wilt hebben. Met TimeChimp kan het!”

Other testimonials

IZER

Read more
Read more about IZER

WPOnderhoud

Read more
Read more about WPOnderhoud

Dijkstra’s Groenvoorzieningen

Read more
Read more about Dijkstra’s Groenvoorzieningen

Free trial

No strings attached

 • Try all features
  free of charge for 14 days
 • No payment details
  needed
 • Decide for yourself when
  to start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape