HR-software

Goede HR-software is essentieel voor jouw HR-afdeling. Hiermee heb je altijd overzicht en ben je altijd op de hoogte van wat er speelt. Van verlof goedkeuren en toewijzen, tot gewerkte uren en declaraties inzien. Alles overzichtelijk en op één plek met TimeChimp. Easy does it.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Ziekteverzuim Header
Werkuren inzicht

Maak HR makkelijker en leuker

Personeelsadministratie neemt een hoop tijd in beslag, maar moet wel gebeuren. Toch ben je liever bezig met strategische HR, werkplezier onder werknemers verhogen en ervoor zorgen dat alles op de werkvloer lekker loopt. De HR-software van TimeChimp maakt jouw administratieve taken een stuk makkelijker en sneller, dan heb jij weer tijd voor dingen die er echt toe doen. Easy does it!

Probeer gratis
Inzichten Dashboard

De voordelen van goede HR-software

Goede HR-software is essentieel voor organisaties die overzicht willen over personeelszaken. Door alles op één plek te hebben, weet je altijd wat er speelt en kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Minder tijd kwijt aan administratie;

Automatiseer en versimpel administratieve handelingen, zodat jij een deel van je tijd weer terugkrijgt. Zo heb je bijvoorbeeld meer tijd voor gesprekken met medewerkers.

 • Altijd en overal overzicht met handige dashboards;

Jij weet wat er speelt in het bedrijf door de handige rapportages en dashboards. Denk bijvoorbeeld aan wie er op vakantie is en hoe veel ziekteverlof er is opgenomen in een bepaalde periode.

 • Integratie met boekhoudpakketten;

Gebruiken jullie ook een boekhoudpakket? TimeChimp heeft integraties met verschillende boekhoudpakketten, waardoor je makkelijk data importeert en exporteert.

Vrijblijvend proberen

 

HR-software voor medewerkers

De HR-tool van TimeChimp is niet alleen handig voor HR-professionals, maar ook voor medewerkers. Zij hebben namelijk hun eigen portal, die ze kunnen gebruiken op desktop of via een mobiele app. Ze dienen zo zelf snel en makkelijk verlof, uitgaven en uren in, die goedgekeurd worden door hun leidinggevende. Deze data kunnen jij en medewerkers altijd inzien, zo weet iedereen altijd wat er speelt.

Probeer gratis

Ziekteverzuim, overuren en toeslagen

Lees meer
Lees meer over Ziekteverzuim, overuren en toeslagen

Personeelsplanning

Lees meer
Lees meer over Personeelsplanning

Inzichten

Lees meer
Lees meer over Inzichten

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape