Werkrooster app

Met een werkrooster app is het makkelijk voor medewerkers om hun rooster te bekijken en hun beschikbaarheid door te geven. Voor jou is het met de app makkelijk om een sluitend werkrooster te maken. Zo weet je altijd zeker dat de juiste mensen ingeroosterd zijn. Easy does it.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Makkelijk roosteren
werkrooster

Voordelen van de TimeChimp werkrooster app

 • Bekijk altijd en overal het werkrooster
 • Geef makkelijk verlof en vakantie door
 • Pas snel het werkrooster aan
 • Werk altijd met een kloppend rooster
 • Krijg een notificatie als er wat verandert
Probeer gratis
personeelsplanning software

Geef makkelijk je beschikbaarheid door

Via de werkrooster app van TimeChimp geven medewerkers makkelijk hun beschikbaarheid door. Hierdoor is het voor de planner makkelijk om een werkrooster te maken en ervoor te zorgen dat altijd de juiste mensen aan het werk zijn. Op het moment dat je diensten hebt ingepland voor je medewerkers, krijgen zij een notificatie dat er een nieuw rooster klaarstaat. Het is mogelijk om je medewerkers dan diensten te laten accepteren of weigeren.

Vrijblijvend proberen
rooster maken

Stel budgetten in voor kosten of uren

Wil je een budget instellen voor loonkosten of gewerkte uren? Geen punt. Stel een budget in voor een locatie, medewerker of een specifieke rol. Je ziet nu altijd of je in de buurt bent van het ingestelde budget en maakt zo makkelijker een werkrooster dan past binnen het budget. Ook dat kan met de werkrooster app. Easy does it!

Probeer gratis
Roostering

Uren en uitgaven goedkeuren

Behalve met de werkrooster app, maakt TimeChimp je werk ook op andere manieren sneller én makkelijker. Urenregistratie en het bijhouden van uitgaven is nu een fluitje van een cent. Nadat medewerkers uren, ritten en/of uitgaven hebben geregistreerd, krijg jij een seintje. Nu keur jij de ingevoerde data makkelijk goed. Zo heb niet alleen altijd een kloppend werkrooster, maar ook kloppende administratie.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape