urenregistratie in excel
2 min

Urenregistratie in Excel

Veel startende ondernemers beginnen hun urenregistratie in Excel. Het lijkt een makkelijke en praktische tool om gewerkte uren bij te houden. Toch is het gebruik van Excel niet zo handig als het lijkt.

De voordelen van urenregistratie in Excel

Om je uren te registreren in Excel heb je geen aanvullende software nodig. Je kunt een gratis template of sjabloon downloaden, zodat je daarmee aan de slag kunt. Nog een voordeel van de urenregistratie in Excel is dat je het sjabloon met je activiteiten mee kan laten groeien. Komen er nieuwe bedrijfsonderdelen of personeelsleden bij? Dan pas je het Excel urenregistratie sjabloon aan, bijvoorbeeld door onderdelen, labels en beschrijvingen toe te voegen.

De nadelen van urenregistratie in Excel

Hoe groter en complexer je organisatie wordt, hoe minder handig urenregistratie in Excel is. Je hebt steeds meer complexe formules nodig en specifieke kennis van Excel om alles kloppend te houden. Ook is het vaak niet mogelijk om met meerdere gebruikers in dezelfde file te werken, waardoor je af moet wisselen om gewerkte uren toe te voegen. Daarnaast is Excel moeilijk te koppelen aan andere tools, zoals bijvoorbeeld je boekhoudsysteem.

Ga voor urenregistratie software

Groeit je bedrijf en wil je graag gewerkte uren kunnen bijhouden en zorgen voor koppelingen met andere systemen? TimeChimp maakt urenregistratie sneller en slimmer. Registreer makkelijk en snel je uren, ritten en uitgaven op je laptop of via de mobiele app.

Koppel je urenregistratie met andere tools

Een nadeel aan urenregistratie in Excel is dat je niet kan koppelen met andere tools. Denk bijvoorbeeld aan je boekhoudpakket, payroll systeem of CSM. Met TimeChimp kan dit wel, waardoor je altijd alle data op de juiste plek hebt. TimeChimp maakt urenregistratie makkelijker, easy does it!

 

 

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape