Workflows die werken

Samenwerken als een geoliede machine. Samenwerken is essentieel binnen een organisatie, zowel intern als met externe partijen. Om het maximale uit je samenwerkingen te halen, is het handig om de hulp van TimeChimp in te schakelen. Zo is het bijvoorbeeld makkelijk om uren en uitgaven goed te keuren, roosters te maken, de status van projecten te monitoren en rapportages te maken. Daarnaast connect je eenvoudig met andere tools om je workflows maximaal te optimaliseren.

Een illustratie die laat zien dat timechimp het middelpunt is tussen verschillende integraties zoals afas, exact, visma nmbrs en hubspot
User interface die laat zien hoe men beschikbaarheid kan opgeven

Roosters maken en diensten accepteren

Werk je binnen je organisatie met een werkrooster? Een personeelsplanning maken is nogal eens een uitdaging, maar met TimeChimp niet meer. Maak makkelijk een werkrooster, verstuur het naar je team en krijg een notificatie als de shifts zijn geaccepteerd. Zo weet je zeker dat je rooster waterdicht is en er altijd genoeg mensen aan het werk zijn. Veranderen er toch dingen? Geen punt, je past het rooster makkelijk aan.

Lees meer

Betrek je klanten bij projecten

Wil je graag je klant betrekken bij een project? Maak dan gebruik van het klantenportaal. Je klant krijgt een persoonlijke link naar hun TimeChimp omgeving, waar jij de voortgang van het project kan laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de gemaakte uren en kosten. Ook kan de klant makkelijk de gemaakte uren goedkeuren, waarna jij de factuur kan opmaken en versturen. Met het klantenportaal geef je de klant inzicht, waardoor de communicatie makkelijker en sneller is. Wel zo handig!

Probeer gratis
Een afbeelding van de user interface van timechimp, die laat zien hoe het klantenportaal uren weergeeft
Een afbeelding van de user interface die laat zien hoe men inzicht uit het klantenportaal kan halen

Manage je projecten als een pro

Om ervoor te zorgen dat je projecten binnen de deadline en het budget afrondt, is goed projectmanagement essentieel. Met TimeChimp heb je altijd goed overzicht van lopende projecten, zodat je makkelijk bijstuurt wanneer dat nodig is. Bekijk bijvoorbeeld de handige dashboards, waardoor je direct de status van een project ziet. Ook registreert iedereen die aan het project werkt makkelijk zijn of haar uren, waardoor je precies weet of je nog op schema ligt.

Lees meer

Werk samen aan projecten

Samenwerken binnen een organisatie is heel belangrijk en het is dan ook van belang dat het goed en soepel verloopt. TimeChimp zorgt ervoor dat samenwerken makkelijker en leuker wordt, maar ook dat je klanten eenvoudig inzicht geeft in waar je aan werkt. Hou de status van projecten bij in de tool, registreer gemaakte uren en uitgaven en geef de klant toegang tot het klantenportaal. Zo betrek je jouw klant bij het project en kan hij of zij meteen de gemaakte uren goedkeuren, waarna jij de factuur kan versturen. Easy does it!

Meer over projecten
User interface die laat zien hoe verschillende mensen samen kunnen werken aan een project

Handige functionaliteiten

User interface die laat zien hoe de personeelsplanning laat zijn wie wanneer werkt
User interface die laat zien hoe klanten via het klantenportaal inzicht krijgen in de voortgang van hun project
User interface die laat zien hoe een mananger uren kan goedkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo