Workflows die werken

Samenwerken als een geoliede machine. Samenwerken is essentieel binnen een organisatie, zowel intern als met externe partijen. Om het maximale uit je samenwerkingen te halen, is het handig om de hulp van TimeChimp in te schakelen. Zo is het bijvoorbeeld makkelijk om uren en uitgaven goed te keuren, roosters te maken, de status van projecten te monitoren en rapportages te maken. Daarnaast connect je eenvoudig met andere tools om je workflows maximaal te optimaliseren.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Urenregistratie koppelen
rooster maken

Roosters maken en diensten accepteren

Werk je binnen je organisatie met een werkrooster? Een personeelsplanning maken is nogal eens een uitdaging, maar met TimeChimp niet meer. Maak makkelijk een werkrooster, verstuur het naar je team en krijg een notificatie als de shifts zijn geaccepteerd. Zo weet je zeker dat je rooster waterdicht is en er altijd genoeg mensen aan het werk zijn. Veranderen er toch dingen? Geen punt, je past het rooster makkelijk aan.

Lees meer
Klantenportaal

Betrek je klanten bij projecten

Wil je graag je klant betrekken bij een project? Maak dan gebruik van het klantenportaal. Je klant krijgt een persoonlijke link naar hun TimeChimp omgeving, waar jij de voortgang van het project kan laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de gemaakte uren en kosten. Ook kan de klant makkelijk de gemaakte uren goedkeuren, waarna jij de factuur kan opmaken en versturen. Met het klantenportaal geef je de klant inzicht, waardoor de communicatie makkelijker en sneller is. Wel zo handig!

Probeer gratis
projectmanagement tool

Manage je projecten als een pro

Om ervoor te zorgen dat je projecten binnen de deadline en het budget afrondt, is goed projectmanagement essentieel. Met TimeChimp heb je altijd goed overzicht van lopende projecten, zodat je makkelijk bijstuurt wanneer dat nodig is. Bekijk bijvoorbeeld de handige dashboards, waardoor je direct de status van een project ziet. Ook registreert iedereen die aan het project werkt makkelijk zijn of haar uren, waardoor je precies weet of je nog op schema ligt.

Lees meer

Handige functionaliteiten

Personeelsplanning

Lees meer
Lees meer over Personeelsplanning

Klantenportaal

Lees meer
Lees meer over Klantenportaal

Uren goedkeuren

Lees meer
Lees meer over Uren goedkeuren

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape