Dé urenregistratie app

TimeChimp maakt het werk voor organisaties makkelijker én leuker. Regel snel en makkelijk het registreren van uren, verlof en ritten via de mobiele urenregistratie app. Easy does it!

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
urenregistratie app

Altijd en overal toegang tot je urenregistratie app

App voor iOS en Android

De urenregistratie app is beschikbaar op diverse smartphones, zoals bijvoorbeeld iPhone, Samsung, HTC of LG.

Altijd bij de hand

De urenregistratie app laat je altijd en overal uren bij te houden, zonder dat je de complete administratie hoeft mee te nemen.

Makkelijk in gebruik

Bij TimeChimp draait alles om eenvoud. Ga direct van start met registreren via onze gebruiksvriendelijke urenregistratie tool en app.

Pas aan naar jouw wensen

TimeChimp is opgebouwd uit verschillende modules die je zelf aan- of uitzet. Jij bepaalt wat je nodig hebt.

Handige functionaliteiten

Tijdregistratie

Lees meer
Lees meer over Tijdregistratie

Uren bijhouden

Lees meer
Lees meer over Uren bijhouden

Inkloksysteem

Lees meer
Lees meer over Inkloksysteem

Easy does it.

Bespaar tijd en creëer overzicht binnen je organisatie met TimeChimp. Snel en eenvoudig via onze mobiele app.

Top right shape
Bottom left shape

Wat klanten over onze urenregistratie app zeggen

Roderick Koster

Manager Finance & Control, Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Lees meer over Roderick Koster
Gerard

Projectmanager, Bam Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Lees meer over Gerard
Rob Laan

CFO, Redwave

Voor ons zijn de compatibiliteit met andere software en de API mogelijkheden de grootste pluspunten. Het automatiseringsproces waarvan TimeChimp onderdeel uitmaakt zorgt voor een kostenbesparing van 150.000 euro op jaarbasis.

Lees meer over Rob Laan

Mei 02, 2017

4 redenen waarom je vandaag nog moet starten met urenregistratie

De voordelen van uren registreren voor je project of organisatie

Lees meer over 4 redenen waarom je vandaag nog moet starten met urenregistratie
Voordelen urenregistratie
 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  De proefperiode is geheel vrijblijvend. Na het invullen van je bedrijfsgegevens krijg je de volledige toegang tot onze tool en alle functionaliteiten. Via de chat kun je hulp vragen en we nodigen je uit voor een online demo. Na deze 14 dagen kun je ervoor kiezen alle testdata te verwijderen of de proefversie inclusief data te behouden wanneer je jouw abonnement activeert.

 • Hoe bereken je de abonnementsprijs?

  Voor elk abonnement betaal je een vast tarief per gebruiker per maand, afhankelijk van het abonnement dat je kiest (Basic, Business of Professional) en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. Bij een maandelijks abonnement kun je op elk moment opzeggen, terwijl bij een jaarabonnement dit alleen kan aan het einde van de looptijd (met een opzegtermijn van minimaal 1 maand). Het jaarabonnement is voordeliger omdat de gebruikersprijs lager ligt dan bij een maandelijks abonnement.

  Ter illustratie, als je een Basic jaarabonnement voor 5 gebruikers (5 seats) kiest, betaal je 7 euro per seat per maand. Dit komt neer op 420 euro per jaar (35 euro per maand) voor de hele groep.

 • Kan ik later makkelijk wisselen tussen de verschillende abonnementen?

  Het is mogelijk om op elk moment tussen verschillende abonnementen te wisselen via de tool. Wanneer je een upgrade doet, wordt deze direct uitgevoerd, ongeacht of je een maand- of jaarabonnement hebt. Bij een downgrade gaat de wijziging in bij maandelijkse betaling in de eerstvolgende maand, en bij jaarlijkse betaling op de factuurdatum. Houd er rekening mee dat jaarlijkse betaling gepaard gaat met korting op de factuur.

 • Hebben jullie ook speciale prijzen?

  We hebben 4 pakketten beschikbaar: Basic, Business, Professional en Enterprise. De prijs wordt bepaald per gebruiker per maand, en als je kiest voor jaarlijkse facturatie krijg je korting op de gebruikersprijs. Als je meer dan 50 gebruikers hebt, dan val je onder het Enterprise-pakket en kunnen we een offerte op maat voor je maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via sales@timechimp.com voor meer informatie. Ons team staat voor je klaar!

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape