Open Nav

Urenregistratie app

Met TimeChimp kun je snel en eenvoudig je uren registreren via onze urenregistratie app voor iOS & Android. Met een paar simpele klikken heb je onderweg je uren geregistreerd. Daarnaast heb je altijd realtime overzicht in de geboekte uren, waar je ook bent.

Geef een geldig e-mailadres op
 • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
 • Geen betaalgegevens nodig
 • Zeer eenvoudig overstappen

Uren, uitgaven en ritten registreren

Onze urenregistratie app voor Android & iOS voorkomt een lastige urenregistratie in Excel en zorgt ervoor dat je gewoon vanaf je mobiele telefoon, tablet of computer bij kunt houden hoeveel uren je voor bepaalde klanten of aan diverse projecten werkt. Met onze app wordt registreren een fluitje van een cent en kun je de administratieve last tot een minimum beperken. Registreer ook je uitgaven en ritten via de app voor een complete administratie.

Enkele voordelen op een rij

 • Eenvoudig op je mobiel of tablet je uren registreren
 • Altijd en overal je administratie bij de hand
 • Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF
 • Factureer je uren automatisch naar je klant
 • Koppeling met onder andere Moneybird en Twinfield

App voor iOS en Android

De urenregistratie app is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android. Dat betekent dat je er op verschillende apparaten gebruik van kunt maken. Heb je een smartphone van Samsung, HTC of LG en werk je met Android? De urenregistratie app is beschikbaar in de Play Store en maakt het eenvoudig om je uren bij te houden, bijvoorbeeld om die daarna te kunnen declareren. Werk je op een iPhone of maak je veel gebruik van een iPad? De urenregistratie app is ook voor iOS beschikbaar. Op een Mac kun je gebruik maken van de desktop-software, waardoor je op alle verschillende apparaten goed uit de voeten kunt met de handige applicatie.

Altijd en overal uren bijhouden

De urenregistratie app helpt je altijd en overal uren bij te houden, zonder dat je daarvoor de complete administratie hoeft mee te nemen. Het is niet langer nodig om de urenregistratie in Excel te doen. Dankzij de app kun je onderweg aangeven hoeveel uren je aan een project werkt. Daarnaast kun je ook je gemaakte kilometers en uitgaven registreren via de app. De urenregistratie app helpt je als zzp’er, ondernemer of zelfstandig professional een stuk efficiënter en effectiever te werken. Je kunt eenvoudig bijhouden hoeveel uren er in projecten gaan zitten of dit rapporteren aan je opdrachtgever. De app helpt je de Belastingdienst aan te tonen dat je 1.225 uren per jaar voor je onderneming werkt en maakt duidelijk hoeveel uren je de volgende keer dient te offreren voor een vergelijkbaar pakket.

Ritten declareren met Google Maps integratie

Eenvoudig je ritten registreren? Dankzij de Google Maps-integratie kun je de adressen automatisch laten aanvullen. Bovendien kan TimeChimp ook meteen de afstand van je rit berekenen, zodat je direct het juiste aantal kilometers kunt declareren. Je kunt automatisch de kilometers laten berekenen van je ritten om die vervolgens te kunnen factureren.

14 dagen gratis proberen

En het beste van alles? Je kunt de urenregistratie app gewoon 14 dagen lang gratis uitproberen. Uiteraard hoef je daarvoor nog geen betalingsgegevens op te geven, je kunt de app immers gratis gebruiken. Na de periode van 14 dagen heb je de mogelijkheid om een voordelig abonnement af te sluiten, zodat je de urenregistratie app kunt blijven gebruiken. Probeer het direct, zodat je zelf kunt ervaren hoe gemakkelijk de urenregistratie app het maakt om je uren bij te houden en die vervolgens te exporteren of rapporteren.

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start