Download het stappenplan ->

Rodeo vs TimeChimp

Ontdek de verschillen tussen Rodeo en TimeChimp.
14 dagen gratis
Toegang tot alle functionaliteiten
Persoonlijke support
Een visual van TimeChimp tegen rodeo
Vertrouwd door 40.000+ gebruikers
in IT, consultancy en creatieve agencies.
Logo van Solid ProfessionalsLogo van inquisitiveLogo van watermelonLogo van BAMLogo van allphi

Wat zijn de verschillen?

We vergelijken functionaliteiten, gebruiksgemak en prestaties
van TimeChimp en Rodeo, zodat jij snel de juiste keuze kunt maken.

VoordeelTimeChimpRodeo
Urenregistratie✅ Uren, uitgaven én ritten eenvoudig registreren met verschillende registratie methoden. ✅ Eenvoudig uren en uitgaven registreren met verschillende registratie methoden.
Projectmanagement✅ Overzichtelijke projectdashboards.✅ Gebruiksvriendelijk projectbeheer door inzicht in projectfases.
Facturatie✅ Snel en eenvoudig facturen opmaken in eigen layout.✅ Eigen boekhouding koppelen, maar met beperkte integratie opties.
Intergraties✅ Koppelt met 25+ tools, waaronder: Zapier, Exact en Snelstart. ✅ Koppelt met slechts 5 integraties, waaronder: e-Boekhouden, Basecone en Yuki.
API✅ Duidelijke API-documentatie voor eenvoudige import van data in de tool.❌ Geen API beschikbaar.
Dashboards✅ Overzichtelijker dan Rodeo dankzij grafieken voor totale uren en budget.✅ Rapportage optie voor projecten biedt overzicht door het tonen van meerdere items in één oogopslag.
Mobiele app✅ Ja❌ Nee
Klantenservice✅ Bereikbaar via chat en telefoon.✅ Bereikbaar via chat
Voor wie geschikt?✅ IT, consultancy, bouw, infrastructuur en agencies. ✅ Creatives, consultancy en zelfstandig ondernemers.

Simpel en snel overstappen naar TimeChimp

We begrijpen dat overstappen naar andere software geen eenvoudige beslissing is. Maar, geen zorgen: we maken het voor jou zo makkelijk mogelijk. Klik op de link, download het stappenplan en we begeleiden je stap voor stap door het proces.

Download het stappenplan
Hulp nodig? Geen stress, we staan voor je klaar als je er niet uitkomt.
Bel, chat of mail met ons supportteam via support@timechimp.com.

De voordelen van TimeChimp

1. Integraties en API

TimeChimp biedt meer dan 25 handige integraties en een API. Hierdoor kunnen gebruikers TimeChimp naadloos integreren met hun bestaande tools, waardoor ze al hun gegevens efficiënt kunnen beheren en synchroniseren. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow en vergroot de productiviteit van het team.

2. Mobiele app

Met de handige mobiele app van TimeChimp kunnen gebruikers hun urenregistratie en projecten altijd en overal beheren. Of je nu onderweg bent naar een klant of buiten kantoor werkt, de mobiele app geeft je de vrijheid om productief te blijven. Met een makkelijk te gebruiken interface en handige functies is de mobiele app een onmisbaar hulpmiddel voor goed tijdsbeheer.

3. Gebruiksvriendelijk
TimeChimp is heel gebruiksvriendelijk, geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Het is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, waardoor je moeiteloos uren, projecten, ritten en uitgaven kunt bijhouden. Daarnaast biedt het functies zoals urenregistratie, projectmanagement, facturatie, rapportages en goedkeuringen.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis

Je kunt zonder een betaald TimeChimp-abonnement, je Rodeo gegevens importeren en ontdekken hoe TimeChimp jouw workflow kan verbeteren. Start vandaag jouw proefperiode en ontdek alle de voordelen!

Start gratis proefabonnement

De voordelen van Rodeo

1. Rapportagemogelijkheden

Rodeo heeft handige functies waarmee je meer gedetailleerde rapporten kunt maken en inzien. De rapportagemogelijkheid van Rodeo verbindt budgetten, urenregistratie en taken. Hierdoor krijg je snel inzicht in je omzet en krijg je een volledig beeld van belangrijke statistieken.

2. Makkelijk inkoopfacturen en -orders beheren

Met Rodeo is het beheren van inkoopfacturen en -orders moeiteloos. Naast het maken van facturen voor klanten, kun je ook snel inkoopfacturen voor je eigen uitgaven genereren en beheren. Dit zorgt voor een overzichtelijke financiële administratie op één plek, waardoor je tijd bespaart en efficiënter kunt werken.

3. Gebruiksvriendelijk

Een pluspunt van Rodeo is de gebruiksvriendelijke interface. Het systeem is ontworpen om eenvoudig te navigeren en taken moeiteloos uit te voeren. Deze gebruiksvriendelijkheid draagt bij aan een prettige gebruikerservaring en helpt het team om efficiënter te werken, omdat het minder tijd kost om te leren en te gebruiken.

Onze gebruikers over urenregistratie met TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Kevin de Heer
Kevin de Heer
Manager Finance,
Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Roderick Koster
Manager Finance & Control
Solid Professionals

TimeChimp heeft ons vooral heel veel inzichten opgeleverd; denk hierbij aan ontwikkelingen in de declarabiliteit van onze medewerkers, ziekteverzuim, uurtarieven en omzet per klant. De koppeling met Power BI is hierbij voor ons ook heel waardevol.

Gerard
Projectmanager
BAM Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Veelgestelde vragen

Hoe makkelijk is het om over te stappen op TimeChimp?  

Overstappen van Rodeo op TimeChimp is makkelijk. Binnen één dag kun je weer met jouw Rodeo-gegevens aan de slag in TimeChimp. Hoe? Download ons stappenplan en we leggen het je stap voor stap uit. Goed om te weten: om te kunnen overstappen hoef je geen betaald abonnement bij TimeChimp te hebben. Je kunt eerst bekijken of onze tool iets voor jou is met de gratis proefperiode.

Hoe lang kan ik gratis TimeChimp uitproberen?

Je kunt TimeChimp 14 dagen lang gratis uitproberen. Tijdens deze periode heb je toegang tot alle functionalteiten. Ook kun je tijdens je proefperiode Rodeo-gegevens importeren in TimeChimp om te zien of onze tool geschikt is voor jou.

Kan ik al mijn Rodeo-data behouden?

Ja, maar je kunt niet al je gegevens behouden. Jouw gewerkte uren, projecten en medewerkers kun je met een paar klikken overzetten naar TimeChimp. Facturen en offertes moet je handmatig toevoegen. Hulp nodig? Neem contact op met ons suportteam via support@timechimp.com.

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.
Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis
Geen betaalgegevens
nodig
Bepaal zelf wanneer
je start
Plan een demo