Open Nav

Koppelingen

Teamwork makes the dreamwork

Bij TimeChimp geloven we in best of breed. We bieden diverse koppelingen aan met andere tools om jouw werk zo makkelijk en geïntegreerd mogelijk te maken. Ook kun je met onze API aan de gang om jouw data in ons programma te laden.

Boekhouden en accountancy

Via TimeChimp heb je realtime overzicht in de geboekte uren. TimeChimp is ook zeer geschikt wanneer je met meerdere medewerkers aan een project werkt. De projectmanager heeft direct veel inzicht in het aantal uur dat er is geboekt op een project. Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF. Via de iOS en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot gegevens, op elk device, ook zonder internetverbinding.

Door de koppelingen met veel verschillende boekhoudprogramma’s, is het heel simpel om je boekhouding op orde te houden. Je kunt je boekhouder toegang geven tot je account of eenvoudig de benodigde data in een boekhoudprogramma naar keuze inladen. Ook voor boekhouders is TimeChimp dus een uitkomst, aangezien alle data digitaal aangeleverd wordt wat enorm veel werk scheelt!

Productiviteit

Met TimeChimp kun je eenvoudig de productiviteit meten van je medewerkers. Door het registreren van uren op klant-, project- en/of activiteitsniveau, krijg je een duidelijk overzicht per medewerker of team. Je kunt direct inzien waar de uren aan besteed worden.

https://www.timechimp.com/koppelingen

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start