Project management

Goed projectmanagement zorgt voor overzicht voor zowel jouw organisatie als de klant. Projectmanagement heeft verschillende facetten, van budgetteren tot urenregistratie. Hoe zorg je ervoor dat je het maximale uit je projecten haalt, zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn?

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Fallback image

Wat is projectmanagement?

Projectmanagement is het managen van het werk van een team om alle doelen van een project te bereiken, binnen de deadline en het budget. Er zijn verschillende projectmanagement methodes om een project goed af te ronden. Door een dedicated projectmanager in te zetten, leid je het project in goede banen en zorg je voor goede communicatie met de klant.

Meer informatie

Voordelen van een projectmanagement tool

Een projectmanagement tool maakt je leven een stuk makkelijker. Hoe? Hier zijn de voordelen:

 • Altijd en overal inzicht in de voortgang
 • Laat collega’s en klanten voortgang zien met dashboards
 • Blijf binnen budget en tijd
 • Werk efficiënt samen
Meer informatie

Aan de slag met project management?

Verbeter je projecten met de slimme project management tool van TimeChimp. Zo weet jij precies wat er speelt en de klant ook. Easy does it!

Top right shape
Bottom left shape
Projectmanagement

Dashboarding voor projectmanagement

Wil je in één oogopslag zien wat de status van je project is? Dan is een goed dashboard essentieel. Met TimeChimp kies je zelf wat je in je project dashboards wilt zien, waardoor je altijd de juiste focus hebt. Kies bijvoorbeeld voor de geregistreerde uren van medewerkers, de gemaakte kosten en het budget. Je deelt de dashboards makkelijk met de klant, waardoor je altijd een helder verhaal hebt en de klant op de hoogte is.

Meer informatie

Maak registratie makkelijk

Zonder het registreren van bepaalde zaken, heb je geen goed overzicht van lopende projecten. Laat daarom medewerkers uren registreren, maar ook uitgaven en ritten. Dit doen ze makkelijk met de TimeChimp app, waar ze ook aan het werk zijn. Zo weet jij per project of je nog binnen budget zit, wie er welke uren aan het project besteedt en je plant alvast vooruit. Zo simpel kan projectmanagement zijn.

Meer informatie
data koppelen

Koppel met andere tools

Als je werkt aan een project, maak je waarschijnlijk gebruikt van verschillende tools. Denk bijvoorbeeld aan Hubspot, maar ook aan een boekhoudpakket zoals Moneybird of WeFact. Bij TimeChimp geloven we in de kracht van samenwerken en daarom hebben we met veel tools een koppeling. Hierdoor importeer en exporteer je makkelijk data, waardoor je geen dubbel werk hoeft te doen en je altijd een goed totaalbeeld hebt van je projectmanagement.

Meer informatie

Handige functionaliteiten

Projectplanning

Lees meer
Lees meer over Projectplanning

Projectmanagement tool

Lees meer
Lees meer over Projectmanagement tool

Urenregistratie

Lees meer
Lees meer over Urenregistratie

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape