IZER

 • Eenvoudig te gebruiken door medewerkers
 • Bespaart heel veel tijd en zorgt voor een accurate facturatie
 • Compensatie-uren, scholingsuren en bijvoorbeeld ouderschapsverlof kunnen ook worden bijgehouden
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
IZER Header
Klant sinds

01-06-2016

Sector

Zorg

Aantal gebruikers

88

IZER staat voor Integrale Zorggroep Eerstelijn Rijnmond en is een zorggroep van en voor huisartsen in de regio Rotterdam-Rijnmond. IZER zet zich in voor de kwaliteitsverbetering van de zorg aan chronisch zieken en ouderen. IZER streeft dit doel na door het vergroten van de kennis van onze zorgverleners, het ondersteunen van de huisarts en het creëren van een sterk netwerk door het maken van goede samenwerkingsafspraken.

IZER organiseert en structureert de ketenzorg door het oprichten en inrichten van zorgprogramma’s. Daarnaast ondersteunen wij bij ons aangesloten huisartspraktijken bij de uitvoer van deze ketenzorgprogramma’s met de inzet van praktijkverpleegkundigen. IZER heeft inmiddels meer dan 200 (huisarts)leden en ruim 80 mensen in dienst.

Wat levert TimeChimp jullie op?

“Onze medewerkers moeten elke week hun uren in TimeChimp zetten, aan de hand hiervan doen we de facturatie richting de huisartsen. Dit bespaart ons heel veel tijd en zorgt voor een accurate facturatie. Verder kost het onze medewerkers ook weinig tijd en het is een overzichtelijk programma. Vooral de eenvoud en het gebruiksgemak voor medewerkers springt er echt uit.”

Hoe gebruiken jullie TimeChimp in de praktijk?

“Door middel van de projectmodule kunnen we voor elke huisarts bijhouden hoeveel uur er geschreven wordt en dus gefactureerd wordt. Maar we kunnen ook zaken bijhouden zoals compensatie-uren, scholingsuren en bijvoorbeeld ouderschapsverlof. Via de goedkeuren module kunnen we eenvoudig alle uren goedkeuren, waardoor deze niet meer aangepast kunnen worden door de medewerker zelf.”

Zelf ervaren hoe TimeChimp voor jouw organisatie kan werken? Start dan een gratis en geheel vrijblijvend proefabonnement van 14 dagen of neem contact op voor meer informatie.

Other testimonials

Inquisitive - case study

Lees meer
Lees meer over Inquisitive - case study

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Lees meer
Lees meer over Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Solid Professionals

Lees meer
Lees meer over Solid Professionals

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape