Meet the team Hidde Ottens
2 min

Even voorstellen: Front-end developer Hidde

We hebben weer een nieuwe TimeChimper die ons team komt versterken. Dit keer heten we Hidde welkom die 1 maart bij ons is gestart. Als ‘front-end developer’ zal hij zich gaan bezighouden met de ontwikkeling van onze tool om deze verder te doen groeien en nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van onze gebruikers. En hij komt als geroepen, want we zijn natuurlijk keihard bezig met ‘TimeChimp 2.0’!  Hieronder stelt hij zich even voor.

Ervaring 

Ik ben Hidde en ik ben sinds begin maart bij TimeChimp aan de slag als front-end developer. Hier ben ik betrokken bij het bouwen van de nieuwe ‘2.0 versie’ van TimeChimp 

Ik heb zelf business gestudeerd maar had altijd al in interesse in computers en technologie. Tijdens mijn Masters ben ik samen met twee vrienden een bedrijfje begonnen. Aangezien geen een van ons een achtergrond in IT had, koos ik ervoor om zelf web development te leren. Drie jaar lang bouwde ik verschillende web-apps en leerde zo de ins en outs van front-end development. Op deze manier heb ik veel geleerd, maar ik merk wel dat er een groot verschil is tussen het ontwikkelen van software als een team in plaats van als individu. Hier bij TimeChimp werk ik samen met gedreven developers met veel ervaring en ik weet zeker dat ik veel van ze kan leren. 

Persoonlijk 

Ik heb totaal negen jaar in het buitenland gewoond in onder andere: Zweden, China en Engeland. Ik hou ook erg van het maken van verre reizen en hoop binnenkort een keertje een lange tijd naar Zuid-Amerika te kunnen gaan. Niet alleen om kennis te maken met nieuwe culturen, maar ook om mijn Spaans weer een beetje op te krikken. Verder ben ik ben vrij sportief en hou van hardlopen, fitness, mountainbiken en snowboarden.  

Benieuwd waar Hidde zoal aan werkt? Check dan hier onze roadmap.

Other blogs

Mobile Urenregistratie: Een Gids voor IT Professionals

De voordelen van mobiele urenregistratie voor IT-professionals en verhoog hiermee de productiviteit van software ontwikkelingsteams.

Lees meer
Lees meer over Mobile Urenregistratie: Een Gids voor IT Professionals

Het Nieuwe Werken: Hou grip op Digitaal Leiderschap met Timemanagement

Ontdek welke invloed ‘het nieuwe werken’ heeft op digitaal leiderschap en welke rol timemanagement hierin speelt.

Lees meer
Lees meer over Het Nieuwe Werken: Hou grip op Digitaal Leiderschap met Timemanagement

Hybride Werken: Hoe je IT-teams op afstand succesvol kan aansturen?

5-stappen strategie: ‘Hybride leiderschap voor IT-teams op afstand’. Van communicatie tot tijdregistratie: positieve en productieve teams.

Lees meer
Lees meer over Hybride Werken: Hoe je IT-teams op afstand succesvol kan aansturen?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape