Niki van Koningsbruggen
2 min

Meet the team – Niki

In Meet the Team maak je kennis met de knappe koppen van TimeChimp. Wie zijn de toppers die TimeChimp steeds een stukje beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? Deze keer is het de beurt aan Niki, onze fantastische UX designer.

Even voorstellen

Mijn naam is Niki van Koningsbruggen, 25 en woon in Amsterdam. In 2020 ben ik als stagiaire bij TimeChimp begonnen. Na mijn stage heb ik een andere baan gehad maar toch weer teruggekomen bij het gezellige team van TimeChimp. Nu werk ik hier alweer zo’n anderhalf jaar als full time UX designer waar ik klantwensen vertaal naar design en features ontwerp voor de nieuwe versie van onze tool. Samen met de Product Owners en het development team zijn we hier druk mee bezig.

Another day at the office

Elke dag als bedrijf samenwerken om TimeChimp naar een nieuw level te brengen geeft me energie. In mijn werk kan het lastig zijn om de wensen goed door te vertalen binnen de deadline, maar met goede communicatie komen we er wel. Naast het harde werken maken we graag tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld aan onze bar tijdens de wekelijkse vrijmibo!

Welke functie ik binnen TimeChimp zou willen doen naast UX? Niets liever dan mijn eigen baan! Maar als ik moet kiezen ga ik voor Operations, waar ik bezig kan zijn met de mensen binnen onze organisatie en kijken hoe we TimeChimp nóg leuker kunnen maken.

Naast TimeChimp

Als ik niet aan het werk ben bij TimeChimp, ga ik erop uit met mijn hond Chip. Hij is jong en energiek, dus zijn we vaak in het bos of op het strand te vinden. In de zomer ben ik te vinden op het terras, en in de winter speel ik Netflix uit. Een guilty pleasure? Latin urban muziek! Oh en ‘s nachts kan je me wakker maken voor sushi! Ook als ik een kater heb, voor mij geen frituur, geef mij maar sushi.

Other blogs

Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

Stephanus van Vuuren - Lees alles over het Head of Product & Development en hoe hij en zijn team TimeChimp verbeteren!

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Optimaliseer timemanagement bij consultancy's: Ontdek tijdverspillers van grote adviesbureaus en effectieve tips - Lees nu!

Lees meer
Lees meer over 8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Voorkom risico's en ontdek wat het belang is van goede databeveiliging is bij jouw digitale urenregistratie tool.

Lees meer
Lees meer over Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape