Testimonial van Dijkstra’s Groenvoorzieningen

 • Het inzicht in de kosten is nu veel beter
 • De medewerkers boeken in de app op hun telefoon zelf hun uren en uitgaven in, direct na het einde van de klus
Klant sinds

01-01-2020

Sector

Hovenier

Aantal gebruikers

11

Dijkstra’s Groenvoorzieningen groeide de afgelopen jaren van twee medewerkers naar twaalf, en huurt regelmatig extra krachten in. “We hielden alle uren en de inkoop bij in een spreadsheet en dat was niet meer te doen”, zegt Ina Dijkstra.

Dijkstra’s Groenvoorzieningen is een allround hoveniersbedrijf dat zich bezighoudt met ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen voor particulieren en de zakelijke markt. Ook doet het projecten voor organisaties als Natuurmonumenten  en Staatsbosbeheer. Het hoveniersbedrijf uit Uithuizermeeden startte in 1948 en inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Prijs-kwaliteitsverhouding

“We kregen meer klanten, meer projecten en meer medewerkers en het werd steeds moeilijker het overzicht te behouden”, blikt Ina terug. Ze onderzocht of er urenregistratieprogramma’s bestonden en hield verschillende aanbieders tegen het licht. Uiteindelijk koos ze voor TimeChimp. “De prijs-kwaliteitsverhouding was het beste.”

Pluspunt

Inmiddels werkt ze ruim twee jaar met het programma. “De medewerkers boeken in de app op hun telefoon zelf hun uren en uitgaven in, direct na het einde van de klus. Dat is al een enorm pluspunt. Omdat het direct in de cloud wordt opgeslagen kan ik er ook meteen bij. Ik kan indien nodig eenvoudig dingen wijzigen of toevoegen, zoals de kosten van derden, en vervolgens de factuur maken.” Ook dat laatste doet ze in TimeChimp. De ondersteuning vanuit TimeChimp is ook prima, zegt ze. “Laatst was het systeem wat trager dan normaal en toen ik dat meldde, werd het direct opgepakt en opgelost.”

Planningsmodule

Het tijdig invoeren van de gegevens door de medewerkers is wel iets waar je bovenop moet zitten, zegt Ina. “Dat is en blijft een punt van aandacht. Maar vergeleken met de oude situatie heb ik nu altijd direct én beter inzicht in de kosten. Vroeger was dat altijd achteraf en één keer per week. Het inzicht is dus enorm toegenomen. De volgende stap is dat ik ook met de planningsmodule aan de slag wil.”

TimeChimp biedt een cloud based urenregistratiesysteem met allerlei aanvullende functionaliteiten. Het systeem kan gekoppeld worden aan diverse (boekhoud)programma’s. Het programma is zeer geschikt voor bedrijven in de groenvoorziening

 

Other testimonials

Inquisitive - case study

Lees meer
Lees meer over Inquisitive - case study

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Lees meer
Lees meer over Bob Romijnders Architectuur en Interieur

IZER

Lees meer
Lees meer over IZER

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape