Inquisitive

Inquisitive vergroot winst en efficiëntie met TimeChimp

 

Inquisitive, een consultancybureau in de IT opgericht door Christiaan Bouwmeester, richt zich op het helpen en adviseren van klanten bij het veilig en risicoloos op de markt brengen van software, met minimale zorgen over toekomstige problemen. TimeChimp ging met founder Christiaan Bouwmeester en manager Jille Berends van Inquisitive in gesprek over hun ervaringen met TimeChimp en de uitdagingen die ze ondervonden. Manager Jille: “Zonder dat we uren schrijven, draait de tent niet meer. We moeten facturen sturen en uren kunnen schrijven en daarvoor gebruiken wij TimeChimp”.

Wat heeft TimeChimp Inquisitive opgeleverd?

Ben je benieuwd naar wat Inquisitive heeft bereikt dankzij het gebruik van TimeChimp? Wij hebben het kort voor je opgesomd.

 • Nauwkeurige facturatie
  TimeChimp heeft gezorgd voor een nauwkeurige registratie van gewerkte uren, wat heeft geleid tot precieze en tijdige facturatie naar klanten.
 • Kostenbesparing
  TimeChimp heeft Inquisitive door efficiënter te werken en minder administratieve fouten kosten bespaard en meer declarabele uren mogelijk gemaakt, wat de winstgevendheid van Inquisitive aanzienlijk heeft verbeterd.
 • Efficiëntere integraties
  Dankzij de naadloze integratie met andere tools, zoals Exact Online en Power BI, heeft Inquisitive bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen. Dit heeft niet alleen tijd bespaard, maar ook gezorgd voor een meer geïntegreerde en verbeterde workflow.

Het probleem

Christiaan en Jille deelden hun specifieke behoeften met betrekking tot hun tijdregistratiesysteem: “We wilden het gebruikersgemak verbeteren en betere integratiemogelijkheden hebben voor onze processen. Ons vorige zelfgebouwde systeem voldeed niet aan onze verwachtingen en was niet toekomstbestendig.” Jille voegde eraan toe: “Tijdregistratie is essentieel voor ons bedrijf. Het is de basis van onze facturatie en omzet. Zonder dat we uren schrijven, draait de tent niet meer. We moesten een oplossing vinden die nauwkeurigheid en efficiëntie combineerde.”

Tijdregistratie is essentieel voor ons bedrijf. Het is de basis van onze facturatie en omzet. De tent draait niet meer als we geen uren kunnen schrijven.

Het was duidelijk dat het zelfgebouwde systeem van Inquisitive niet langer voldeed. Christiaan benadrukte: “Ons oude systeem miste de moderne functionaliteiten die we nodig hadden, zoals mobiele toegang en soepele integratie met andere tools zoals Exact.” Jille voegde eraan toe: “We begonnen daarom te zoeken naar een alternatieve oplossing die ons kon helpen bij het stroomlijnen van onze tijdregistratie en het verbeteren van de processen.”

Start jouw gratis 14-daagse proefperiode

Wil jij net als Inquisitive profiteren van een verbeterde workflow, tijdsbesparing en verhoogde winst? Start vandaag jouw gratis proefperiode van 14 dagen bij TimeChimp.

Top right shape
Bottom left shape

De oplossing

In hun zoektocht naar een geschikte oplossing ontdekte Inquisitive TimeChimp. Christiaan legde uit: “We vonden TimeChimp via Google en besloten het uit te proberen. Het viel op vanwege het moderne design, de interface en de belofte van bruikbare functionaliteiten.” Jille bevestigde dit en voegde eraan toe: “De eerste indruk van TimeChimp was positief. Het zag er niet alleen modern uit, maar bood ook alle mogelijkheden die we zochten.” Met TimeChimp heeft Inquisitive hun doelen kunnen bereiken. Christiaan deelde: “TimeChimp heeft ons geholpen door de tijdregistratie te vereenvoudigen en het accorderen van uren te vergemakkelijken.

De integratie met andere systemen, zoals Power BI, heeft ons nieuwe inzichten gegeven die helpen bij het nemen van beslissingen.

Ook de integratie met andere systemen zoals Power BI heeft ons nieuwe inzichten gegeven die we gerbuiken voor het nemen van bestuurlijke beslissingen.” Jille voegde eraan toe: “Onze efficiëntie is verbeterd en we hebben nu meer controle over onze processen.”

Het resultaat

Het resultaat van de implementatie van TimeChimp heeft een duidelijk en tastbaar verschil gemaakt voor Inquisitive. Christiaan verduidelijkte dit door te zeggen: “TimeChimp heeft niet alleen bijgedragen aan kostenbesparingen, maar heeft ons tevens voorzien van waardevolle inzichten die ons ondersteunen bij het nemen van strategische beslissingen.” Jille sloot af met een krachtig punt: “De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van TimeChimp hebben onze tijdregistratie aanzienlijk verbeterd en ons bedrijf in staat gesteld om op een veel efficiëntere manier te opereren.”

De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van TimeChimp hebben onze tijdregistratie aanzienlijk verbeterd, waardoor we op een veel efficiëntere manier opereren.

In een wereld waarin nauwkeurige tijdregistratie van vitaal belang is, heeft TimeChimp Inquisitive de middelen geboden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun vooropgestelde doelen met vertrouwen na te streven. De voordelen van TimeChimp gaan verder dan kostenbesparingen en omvatten ook waardevolle inzichten, verbeterde efficiëntie en de mogelijkheid om strategisch vooruit te plannen, wat cruciaal is voor het succes van Inquisitive.

Wil jij TimeChimp gratis uitproberen?

Ontdek wat TimeChimp voor jou kan betekenen. Start hier jouw gratis proefperiode van 14 dagen. Tijdens de proefperiode krijg je toegang tot álle functies van TimeChimp. Op deze manier kun je alle functionaliteiten van TimeChimp gratis uitproberen – zónder dat je ergens aan vastzit. Alleen maar pure tijdwinst.

Heb je vragen? We helpen je graag verder! Neem hier contact met ons op.

Other testimonials

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Lees meer
Lees meer over Bob Romijnders Architectuur en Interieur

IZER

Lees meer
Lees meer over IZER

Solid Professionals

Lees meer
Lees meer over Solid Professionals

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape