Enterprise Workforce- management

 • Volledige oplossing voor workforcemanagement
 • Gebruiksvriendelijk en direct van start
 • Integraties via onze koppelingen of API
 • Dedicated Customer Success Manager
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Features

Workforcemanagement van A tot Z

TimeChimp biedt een volledige oplossing voor enterprise klanten op het gebied van workforcemanagement. Zo kun je als medewerker eenvoudig je gewerkte uren registreren, maar ook ziekte en verlof. Voor een volledige administratie registreer je ook gemaakte kilometers en uitgaven. Je maakt verder snel werkroosters aan op basis van beschikbaarheid en buget. Medewerkers kunnen zelf hun beschikbaarheid doorgeven. Werk je op projectbasis? Dan biedt TimeChimp ook uitkomst met een volledige projectadministratie. Zo hou je realtime de (financiele) status van al je projecten bij, zonder moeite.

Alle functionaliteiten

Easy does it.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geheel vrijblijvend en zonder dat er betaalgegevens nodig zijn.

Top right shape
Bottom left shape
TimeChimp - workforce management tool

Handige workflows met onze slimme integraties

Bij TimeChimp werken we graag samen. Niet alleen met collega’s, partners en klanten, maar ook met andere software oplossingen. TimeChimp biedt integraties aan met verschillende tools, waaronder alle grote boekhoudpakketten, CRM systemen en HR & payrolling software. Maar ook met hardware voor kloksystemen zoals Datafox. Daarnaast biedt onze API de mogelijkheid om zelf een koppeling te bouwen. Door deze koppelingen maak je handige workflows waardoor je slimmer kan werken. Minder handmatige invoer en betere inzichten door gegevens uit verschillende software te koppelen.

Alle integraties

Wat onze klanten zeggen

Kevin de Heer

Manager Finance, Ahold Delhaize

De info die we uit TimeChimp halen gebruiken we voor projectmanagement doeleinden. Daarnaast registreren we ook de overige activiteiten zodat de urenadministratie sluitend is. Doordat er sluitend wordt geschreven kunnen wij nu analyses doen op alle uren en activiteiten. Deze analyses gebruiken wij dan weer voor het toekomstig beter plannen.

Lees meer over Kevin de Heer
Gerard

Projectmanager, Bam Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Lees meer over Gerard
Rob Laan

CFO, Redwave

Voor ons zijn de compatibiliteit met andere software en de API mogelijkheden de grootste pluspunten. Het automatiseringsproces waarvan TimeChimp onderdeel uitmaakt zorgt voor een kostenbesparing van 150.000 euro op jaarbasis.

Lees meer over Rob Laan

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape