Huizenhoog Architecten

 • Super klantenservice
 • Het programma is clean en makkelijk in gebruik
 • In 3 keer klikken een factuur verstuurd van alle uren, ritten en kosten
Klant sinds

05-07-2019

Sector

Architectuur

Aantal gebruikers

7

Huizenhoog Architecten is een architectenbureau dat de afgelopen jaren een stevige opmars heeft gemaakt. Van eenmanszaak tot een bloeiend bureau met een jong enthousiast team. Altijd bereid om te luisteren naar de wensen van de klant en op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen. Zo zijn ze altijd druk bezig om de nieuwste technologieën eigen te maken om de uiteindelijk ontwerpen het beste tot zijn recht te laten komen.

Hoe zag de situatie er voor TimeChimp uit?

“Voorheen werkten we met Excel/LibreOffice i.c.m. De agenda. In de agenda zetten de werknemers hun blokjes tijd waaraan ze gewerkt hebben, en elke week nam iemand van hen al die data over en zette het in excel. Daarna moesten we dan nog achterhalen (via de eerdere facturen) tot waar een bedrag gefactureerd was, en handmatig de adresgegevens, factuurnummer etc opzoeken en een factuur maken. Via de accountant kwamen we bij TimeChimp uit, die ‘had er wel eens van gehoord’. En ik ben het zelf gaan testen.”

Wat levert TimeChimp jullie op in de praktijk?

” ZO.ONGELOFELIJK.VEEL! Allereerst gemak: letterlijk met 3 muiskliks heb je een factuur gestuurd van álle openstaande facturabele uurtjes van een project of van een klant. Dan: inzicht. Je kunt budgetten/maxima direct invoeren, en door de grafieken zie je precies hoe het project ervoor staat (ik heb ook de projecten add-in). Overzicht: kleine dingen, zoals bijvoorbeeld zien welke projecten er bij bepaalde klanten zitten, hoeveel omzet een specifieke klant voorziet, etc.”

Wat zijn de grootste pluspunten van TimeChimp voor jullie?

“Super klantenservice, die zelfs een hulpfilmpje maakt als je ergens echt niet uit komt. En verder het gemak. Het programma is clean, makkelijk in gebruik, en ook de satelliet-apps voor medewerkers werken super simpel.

Daarnaast springt de factuurmodule er het meeste uit voor ons. Je geeft in het begin van het project al de kaders aan, bijvoorbeeld welke activiteiten wél of niét declarabel zijn, wat het budget is, en wie de financiële contactpersoon. Vervolgens heb je letterlijk in 3 keer klikken een factuur verstuurd, van alle openstaande uren, ritten, kosten, etc. zonder erover te hoeven nadenken. Ook gaat er direct een kopietje naar Exact Online.

Ik wil nog graag kwijt dat TimeChimp echt ongelofelijk AWESOME is en dat meen ik écht, en vertel ik ook tegen iedereen. Daarom zijn jullie ook letterlijk het enige bedrijf waarvoor ik ooit een recensie heb geschreven. Het zit zó slim en gebruiksvriendelijk in elkaar, dat zelfs iemand met een hartgrondige hekel aan administratie (ik spreek uit ervaring ???? ) het gewoon leuk gaat vinden om dit te doen. Mijn werkleven is echt factor 10 verbeterd, gewoon door zoiets ‘kleins’ als TimeChimp.”

 

Other testimonials

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Lees meer
Lees meer over Bob Romijnders Architectuur en Interieur

IZER

Lees meer
Lees meer over IZER

Solid Professionals

Lees meer
Lees meer over Solid Professionals

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape