Ervaringen

Arjen Bloem – Architect bij Bloem en Lemstra Architecten

“Voordat we TimeChimp gebruikten, boekten we onze uren via Excel. Met zes medewerkers moesten we wel echt naar een ander programma. We hebben TimeChimp ontdekt via online forums. Ze hadden erg goede beoordelingen en zo zijn wij verder gaan kijken naar de mogelijkheden voor ons.”

“Het gebruik van Timechimp bevalt ons erg goed! Via de applicatie kunnen we heel eenvoudig onze uren invullen. Het is basic en toegankelijk. Een ander groot voordeel is dat er bepaalde functionaliteiten zijn om analyses te maken. Zo hebben we snel inzicht in alle geboekte uren.”

“Ook de samenwerking is erg prettig. We konden veel input geven: alles werd opgepakt. Daarnaast reageren ze heel snel en zijn ze persoonlijk betrokken. Ik ben erg positief!”

Website: www.bnla.nl

Website: www.baminfra.nl

Joost Blaauw – projectcontroller bij BAM Infra Projecten

“Met TimeChimp kun je goed onderscheid maken tussen beheerder, goedkeurder en registreerder, door bepaalde functies toe te voegen, of juist te verwijderen. Omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Daarnaast kun je als beheerder eenvoudig iemand terugkoppelen via een bericht in de applicatie zelf. Dat is echt een voordeel. Het is een toegankelijke applicatie, zowel voor de gebruiker, de goedkeurder als de beheerder.”

“Ook de samenwerking met TimeChimp is erg goed. We kunnen een mailtje sturen, waar heel snel reactie op komt. Ook zien wij soms verbetermogelijkheden in de app en voor deze feedback staan zij absoluut open. Al onze gebruikers zijn positief.”

Neil Tomlow – Online media adviseur bij Bureau Tint

“TimeChimp is erg eenvoudig en intuïtief gemaakt. Dit zorgt voor een goed overzicht. Daarnaast is het erg handig dat externen ook een inlog kunnen krijgen om hun uren via TimeChimp te boeken.

We hebben weinig contact met de ontwikkelaars van TimeChimp, en dat is een goed teken! Maar als we vragen hebben, kunnen we deze altijd stellen via de handige chatfunctie. We krijgen dan altijd erg snel reactie en dat is ontzettend fijn.”

“TimeChimp is zeker aan te raden! De look-and-feel en de eenvoudigheid zorgen voor een optimaal gebruikersgemak.”

Peter Spek – Directeur bij CompuShare

“Sinds het gebruik van TimeChimp kunnen we eenvoudig onze uren invoeren. Hiervoor boekten we onze uren in Excel. De overstap naar TimeChimp levert ons veel tijdswinst op!

TimeChimp geeft veel overzicht in de gewerkte projecten. Het is ontzettend handig dat de uren per project geboekt kunnen worden. Deze kunnen vervolgens ook eenvoudig naar Excel geëxporteerd worden.”

“Ook de samenwerking met TimeChimp is erg fijn. Ze reageren snel op het moment dat we vragen hebben.”

Patrick Meijers – Teamleider bij A2studio

“Hiervoor gebruikten we Excel voor de urenadministratie. TimeChimp geeft ons een grote tijdsbesparing in de urenadministratie.”

“TimeChimp zorgt voor veel overzicht in de geboekte uren. De heldere interface van de applicatie maakt dat het gemakkelijk te gebruiken is en dat de uren snel geboekt zijn. Verder is het erg fijn dat je altijd de status van een project kunt inzien.

De ontwikkelaars van TimeChimp luisteren naar de punten die we doorgeven, reageren direct en verwerken die vervolgens ook nog op korte termijn.  Dat is een service die je maar zelden tegenkomt!”

Website: www.a2studio.nl

Website: www.detabaas.nl

Sergio Tjokrotaroeno – Ondernemer bij DetaBaas

“Sinds twee jaar maken we met tien medewerkers gebruik van TimeChimp. Omdat we een detacheringsbureau zijn, werken we veel met projecten. Handig dat we deze projecten kunnen beheren in TimeChimp.”

“Ik ben erg tevreden over TimeChimp. Het is super gebruikersvriendelijk en daarnaast vind ik de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Alles in makkelijk te vinden en de tool is erg overzichtelijk. De factuurmodule zie ik echt als pluspunt. Met een paar drukken op de knop heb ik een factuur verstuurd naar mijn klanten.”

“Ik kan altijd vragen stellen en krijg dan ook direct antwoord terug. De lijnen zijn dus kort en snel. Verder staan ze open voor feedback en doen daar ook direct wat mee. Ik ben dus ook over de support erg te spreken.”

Tim Schuijt – Eigenaar van architectenbureau Tim Schuijt

“Ik maak al een jaar of drie gebruik van TimeChimp. Toen ik op Facebook een bericht plaatste waarin ik vroeg of iemand nog een goede tool voor urenregistratie wist, beval iemand uit de software direct TimeChimp aan. Vervolgens ben ik het gaan gebruiken.”

“Ik vind TimeChimp heel fijn. Het is helder en het werkt goed. Wat ik echt handig vind, is dat urenregistratie en een factuurmodule in één programma zitten. Het bespaart me gewoon heel veel tijd. Met een paar klikken heb ik mijn uren geregistreerd en facturen verstuurd naar mijn klanten.”

“Feedback en vragen pakken ze direct op. Zo zag ik dat ze mijn opmerking in de volgende update gelijk al verwerkt hadden. Ze regelen gewoon dat het gebeurt. Dat vind ik heel tof. Je wordt echt gehoord. Ik ben tevreden en hoop dat ze zo door blijven gaan.”

Martin Troost – Consultant bij Overwater Pensioenconsultants

“Voordat we met TimeChimp werkten, gebruikten we Excel. Echter liepen we tegen beperkingen aan, waardoor we een professionele tool moesten zoeken. Via ons netwerk zijn we bij TimeChimp terecht gekomen. En daar werken we sinds eind 2016 met vijf gebruikers mee.”

“We maken veel gebruik van de projectenmodule. We maken per klant een project aan en houden per klant het aantal uren bij. Aan de hand van de abonnementsinkomsten kunnen we de winstgevendheid per klant inzien. Dat werkt erg handig.”

“TimeChimp is een toegankelijke tool, die je eenvoudig zelf kunt ontdekken. Daarnaast kregen we goede ondersteuning via de chat-functie, zodat we snel konden opstarten. Door de chat-functie krijgen we ook altijd snel antwoord.”

Justus Meijsen – Eigenaar van creatief ontwerpbureau Stylemaster

“Voorheen gebruikte ik Excel voor urenregistratie, maar dat werkt gewoon niet snel. Daarom ging ik op zoek naar een betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossing. Ik heb meerdere tools uitgeprobeerd, maar ik vond TimeChimp de meest prettige, met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast merkte ik dat ze bij TimeChimp snel doorontwikkelen en snel kunnen schakelen.”

“Omdat ik een creatief ontwerpbureau heb, werk ik veel op projectbasis. De projectenmodule is voor mij dan ook echt ideaal. Hierin kan ik snel projecten aanmaken en koppelen, zonder veel in te moeten stellen.”

“Als eigenaar gebruik ik alle functies in TimeChimp. Ik kan nu gewoon in weinig tijd m’n uren registreren en factureren. Voor mij is het programma helemaal perfect!”

Sofa Company

“Wij hebben TimeChimp ontdekt via Google. Uiteindelijk zijn we op de website terechtgekomen en het sprak direct aan. Het mooie ontwerp en de eenvoudige inrichting zorgden ervoor dat we vrij snel overstag zijn gegaan.

TimeChimp bevalt ons erg goed. Onze organisatie heeft zo’n 10 gebruikers en daarom moesten we de stap zetten naar automatisering. De applicatie is soepel en eenvoudig te bedienen. Het werkt gewoon!”

Nicola van Vliet – Advocaat bij Van Vliet & Van Vliet Advocaten

“Sinds begin dit jaar maken we met drie medewerkers gebruik van TimeChimp. Via onze IT-man zijn we bij TimeChimp terecht gekomen.”

“We hebben positieve ervaringen met TimeChimp. Het is gebruikersvriendelijke software en het werkt goed. Ook de koppeling met Moneybird vind ik erg handig. Daarnaast maken we veel gebruik van de mobiele app. We kunnen zo eenvoudig zelf klanten en projecten aanvullen.”

“Het contact met TimeChimp verloopt goed. Je wordt bij de opstart goed geholpen en ook de chat-functie is erg fijn. Je kunt je vraag stellen en krijgt snel antwoord, wat zorgt voor korte lijnen. Daarnaast komt TimeChimp met adequate oplossingen.”

“Als eigenaar gebruik ik alle functies in TimeChimp. Ik kan nu gewoon in weinig tijd m’n uren registreren en factureren. Voor mij is het programma helemaal perfect!”

Tim Postma – Ictíneo

“Ik gebruik TimeChimp nu ongeveer een halfjaar. Ik maak gebruik van WeFact, het facturatieprogramma waar TimeChimp een koppeling mee heeft. Toen ik daar een keer een vraag stelde over goede urenregistratie software, bevalen zij TimeChimp aan. Zo ben ik bij TimeChimp terecht gekomen.”

“TimeChimp bevalt me prima. Het is een overzichtelijke applicatie, die gewoon goed werkt. Wat ik handig vind, is dat ik met meerdere mensen uren kan boeken op hetzelfde project. Daarnaast kan ik eenvoudig producten toevoegen.”

“Ook het contact met TimeChimp is goed. Via de chat-functie krijg je altijd direct antwoord, waardoor de lijntjes kort zijn.”

Swen Wigmans – Coördinator bij Bart van Kraaijgroep

Bart van Kraaij Groep is een jonge onderneming die verschillende educatieve concepten aanbiedt. Denk aan bijles en taalcursussen voor particulieren en de zakelijke markt. Ze werken in een team van vijf enthousiastelingen, allemaal met een passie voor onderwijs. “We gebruikten voor het boeken van uren eerst Nanda. Na de overstap naar TimeChimp willen we nooit meer iets anders”, zegt Swen Wigmans.

Onverdeeld positief
“Onze ervaringen met TimeChimp zijn onverdeeld positief. Het werkt makkelijk en intuïtief. Dat is belangrijk, want we focussen ons het liefst op onze klanten. Tijdregistratie is met TimeChimp een fluitje van een cent, net als de rittenregistratie. Als je de rit bij een klant invoert, berekent TimeChimp zelf de afstand. Het zijn kleine dingen die dagelijks je werk makkelijker maken.”

Informatie paraat
“Waar wij veel profijt van hebben is het overzicht dat TimeChimp biedt. Hier krijg je snel inzicht in geboekte uren en hoe de verschillende projecten ervoor staan. Dit is informatie die je altijd paraat wilt hebben. Met TimeChimp kan het!”

Website: http://bvkgroep.nl

Gert Janssen, product owner en manager bij Bluedesk

Bij full-service internetbureau Bluedesk is urenregistratie heel belangrijk. Het Alkmaarse bedrijf bedenkt, ontwerpt, bouwt en vermarkt converterende e-Commerce oplossingen. De medewerkers van Bluedesk zijn bijvoorbeeld actief op het vlak van zoekmachine marketing, social media marketing en e-mail marketing. In totaal maken zestien medewerkers gebruik van TimeChimp. Gert Janssen, product owner en manager: “Op die manier houden we klanten doorlopend op de hoogte van de voortgang van projecten. Maar ook intern zijn gegevens en statistieken heel nuttig.”

 

Gebruiksvriendelijk

“Voorheen gebruikten we een ander online urenregistratiesysteem. Qua gebruiksvriendelijkheid was dat systeem niet erg aardig voor onze medewerkers. Onze projectmanagers zijn verantwoordelijk voor de voortgang van projecten, ook als het aankomt op uren en budgetten. Ze willen dus altijd snel weten hoe het ervoor staat. Onze developers willen vooral zonder omwegen hun uren kunnen invullen. TimeChimp werkt voor zowel projectmanagers als developers heel intuïtief. De interface ziet er goed uit en TimeChimp is een stuk goedkoper dan vergelijkbare pakketten. Wat voor ons echt de doorslag gaf, is dat de verwerking van uren naar rapportages en de facturatie nu veel eenvoudiger zijn. Er zit zelfs een koppeling in naar WeFact, het online factuurprogramma dat wij gebruiken.”

Overstap
“Wie TimeChimp serieus overweegt, kan rekenen op een soepele overstap. Dit komt mede door het enorme gebruiksgemak van TimeChimp. Nieuwe projecten opzetten gaat heel vlot, omdat we voorgedefinieerde projecten kunnen gebruiken als template voor nieuwe projecten. Al met al verloopt de afhandeling nu eenvoudig en snel. Echt een verademing ten opzichte van de tools die we eerder gebruikten.”

Brennus van der Klaauw, managing director bij VCK Logistics SCS

VCK Logistics Supply Chain Solutions is een logistiek dienstverlener; een groeiend bedrijf met Amsterdamse roots. De onderneming  bedient de zakelijke markt. Door de jaren heen is het aantal magazijnmedewerkers steeds verder gegroeid. Brennus van der Klaauw: “We wilden achterhalen hoeveel tijd er per medewerker, per project en per klant gespendeerd werd. Handmatig is dat geen doen, maar TimeChimp kunnen we hier goed voor inzetten!”

Smartphones slim inzetten
“Omdat TimeChimp een cloudoplossing is, hoeven we geen software lokaal te installeren. Dat is een groot voordeel. Medewerkers kunnen TimeChimp gewoon gebruiken op hun smartphone, want die heeft iedereen natuurlijk tegenwoordig.  Je kunt de telefoons verbieden, maar je kunt ze ook inzetten. Wij hebben voor dat laatste gekozen.”

Altijd inzicht
“Voorheen hielden we de uren per activiteit handmatig bij in spreadsheets. Deels deden we dat met scanners of timestamps, maar dat was niet voor alle activiteiten een werkbare oplossing. Dankzij TimeChimp hebben we nu alle gegevens compleet. We kunnen per klant, per project, per persoon en per activiteit zien hoeveel tijd er wordt besteed. Die data exporteren we in onze prijscalculatiesheet. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien of een medewerker misschien training nodig heeft om efficiënter te werken. Kortom: TimeChimp geeft ons veel inzicht!”

vck

Website: http://vck.nl