Testimonial van Jalt

 • We hebben meer inzicht in onze bedrijfsvoering, wat direct leidt tot meer omzet
 • Uren registreren is niet vervelend meer, onze mensen worden zelfs enthousiast
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Klant sinds

20-08-2018

Sector

Communicatie

Aantal gebruikers

28

Jalt is een team van sociale geeks en data driven creatives. Vanuit hartje Amsterdam helpen ze de leukste internationale merken het beste online resultaat te behalen.

Door big data te analyseren en tech met creativiteit te combineren maken ze mooie campagnes die mensen verbinden en activeren. Ze zijn eigenzinnig, denken ongevraagd met hun klanten mee en drinken de beste koffie van Amsterdam. Naar eigen zeggen. ????

Even voorstellen

Mijn naam is Sjoerd Reijnen en ik ben Managing Partner van Jalt. Wij zijn data driven social advertising specialisten en verzamelen doorlopend informatie over hoe doelgroepen interacteren met uitingen. Met deze informatie ontwikkelen we creatieve campagnes gericht op maximale impact voor onze klanten.

Waarom TimeChimp?

We hadden geen urenregistratie dus onvoldoende inzicht in onze tijdbesteding. Via Google zijn we bij TimeChimp uitgekomen. Onze zoektocht naar gebruiksvriendelijke urenregistratietools bracht ons naar TimeChimp. Sinds we begonnen zijn met uren registreren hebben we meer inzicht in onze bedrijfsvoering, wat direct leidt tot meer omzet. We hebben op basis van het inzicht een aantal van onze offerings aangepast en gesprekken kunnen voeren met onze klanten.

Wat ons betreft is TimeChimp de meest gebruikersvriendelijke oplossing voor urenregistratie in de markt. Dit zorgde ervoor dat we urenregistratie zonder problemen hebben kunnen invoeren en mensen er zelfs enthousiast van werden.

Other testimonials

Inquisitive - case study

Lees meer
Lees meer over Inquisitive - case study

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Lees meer
Lees meer over Bob Romijnders Architectuur en Interieur

IZER

Lees meer
Lees meer over IZER

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape